Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Η Ευγενία έκανε …φύλλο τον Κανάκη

Η «αυτοκρατορία» της Ευγενίας Μανωλίδου, όπως φαίνεται, δεν γκρεμίζεται με τίποτα!

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα των «trendy boys» του στο «Ράδιο Αρβύλα» τρέχει και δεν φτάνει, καθώς βλέπουν τις γαστριμαργικές δημιουργίες Λαζάρου - Σκαρμούτσου - Λουκάκου να καταποντίζουν την εκπομπή τους, που θα τολμούσαμε να πούμε ότι αυτή τη χρονιά δεν μας έδειξε κάτι που δεν είχαμε δει πέρυσι…

Είναι νέος, είναι ωραίος και είπε "όχι" στην Ελένη Μενεγάκη!

Είναι νέος, ωραίος και ένας από τους πιο γνωστούς chef της Αθήνας. Κι αν αναρωτιέστε γιατί μέχρι τώρα δεν τον κέρδισε η TV, η απάντηση είναι γιατί ο ίδιος δεν το θέλησε. Πρόσφατα μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Δρακουλάκης στην εφημερίδα Espresso, αρνήθηκε την πρόταση της Ελένης Μενεγάκη να είναι στον «Καφέ με την Ελένη» αλλά την και πρόταση του Mega για το «Top Chef».

Απόψε δεν θα δούμε το "Νησί"!

Και ενώ η αγωνία για τις εξελίξεις στο «Νησί» μεγαλώνει, η διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού μας τα χαλάει λίγο, για να μην πούμε πολύ…Η τηλεοπτική λοιπόν βραδιά δεν αναμένεται καθόλου συγκινησιακή, αφού οι ιθύνοντες του Mega αποφάσισαν να μην προβληθεί απόψε το τρίτο επεισόδιο, αλλά την επόμενη Δευτέρα. Βέβαια, όσοι δεν καταφέρατε να δείτε τα πρώτα δύο επεισόδια, αύριο είναι η μεγάλη σας ευκαιρία μιας και το «Νησί» θα παίξει σε επανάληψη. 

«Με έχουν παρεξηγήσει»

«Με έχουν παρεξηγήσει»Στενοχωρημένη επειδή πιστεύει ότι την έχουν παρεξηγήσει είναι η Ελίνα Μπεκάκου, η εκρηκτική ξανθιά πρώην παίκτρια του Big Brother. «Θεωρώ ότι είμαι απλά μία κανονική κοπέλα. Δεν μου αρέσει να προκαλώ» είπε η Ελίνα ενώ σε ό,τι αφορά την πιθανότητα να κάνει στο μέλλον γυμνή φωτογράφιση, η ίδια απάντησε: «Δεν θα έκανα γυμνή φωτογράφιση, θα έκανα καλλιτεχνική». Τα σχόλια δικά σας…

«Φτιαγμένη» σε εκπομπή η Αντζελίνα

«Φτιαγμένη» σε εκπομπή η ΑντζελίναΈνας πρώην έμπορος ναρκωτικών, ισχυρίζεται ότι η 35χρονη ηθοποιός ήταν «φουλ στην κοκαΐνη» κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης που παραχώρησε στον Τσάρλι Ρόουζ (Charlie Rose) το 2000. 

Μιλώντας στο περιοδικό «Life & Style» ο Φράνκλιν Μέγιερ (Franklin Meyer), ο οποίος δηλώνει «πρώην προμηθευτής ναρκωτικών της Αντζελίνας Τζολί (Angelina Jolie)», αποκάλυψε ότι εκείνη την ημέρα η διάσημη -25χρονη τότε- ηθοποιός τον είχε επισκεφτεί και πριν και μετά τη συνέντευξη για να αγοράσει κοκαΐνη. 

Η Βίκυ Καγιά θέλει να γίνει μαμά μέσα στο 2011

Η Βίκυ Καγιά θέλει να γίνει μαμά μέσα στο 2011Η φρεσκοπαντρεμένη Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Life&Style για τον ξαφνικό γάμο της με τον Νίκο Κριθαριώτη στις 10/10/2010. Όπως δήλωσε η Βίκυ από καιρό προγραμμάτιζαν το γάμο τους τον επόμενο καιρό, αλλά όταν είδαν αυτή την ημερομηνία τη θεώρησαν γούρικη και έτσι έτρεξαν για να οργανώσουν ένα υπέροχο γάμο για λίγους καλεσμένους μέσα σε μερικές μέρες.

Γνωστό ζευγάρι τραγούδησε για καλό σκοπό

Γνωστό ζευγάρι τραγούδησε για καλό σκοπόΚάθε χρόνο στο ξενοδοχείο Χίλτον του Μπέβερλι Χιλς διοργανώνεται η φιλανθρωπική εκδήλωση Καρουζέλ της ελπίδας και φυσικά προσελκύει πολλούς διάσημους. Τα έσοδα από την εκδήλωση δίνονται σε ΜΚΟ  για τον παιδικό διαβήτη.

Λύθηκε το μυστήριο του UFO της Νέας Υόρκης;

Πριν από λίγες ημέρες το pyles.tv είχε δημοσιεύσει την είδηση για ένα "άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο" που είχε αναστατώσει τη Νέα Υόρκη - δείτε εδώ τις λεπτομέρειες. Στο βίντεο που ακολουθεί, υπάρχει μάλλον η λύση του μυστηρίου, όπως μεταδίδει το Associated Press.
  Σύμφωνα με αυτό, θεωρείται πιθανό το "ufo" που είδαν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες στον ουρανό της Νέας Υόρκης, ήταν στην πραγματικότητα ένα... μάτσο μπαλόνια.

Πλήρωσε με το κινητό σου!

Την επανάσταση στον τρόπο των ηλεκτρονικών συναλλαγών προσπάθησε να φέρει η εταιρία Square και απ’ ότι φαίνεται τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.
Η συγκεκριμένη εταιρία δημιούργησε μια εφαρμογή η οποία σε συνδυασμό με ένα δωρεάν εξάρτημα πραγματοποιεί την «ανάγνωση» της πιστωτικής κάρτας. Πιο αναλυτικά προσθέτοντας απλά το συγκεκριμένο εξάρτημα, μπορούμε πλέον να "διαβάζουμε" τις πιστωτικές κάρτες και στην συνέχεια να πιστώνουμε στον προσωπικό μας λογαριασμό το ποσό της χρέωσης από το προϊόν ή υπηρεσία που πουλήσαμε.

Στην Κύπρο Βανδή- Κοκκίνου

Στην Κύπρο βρίσκονται απο χθες το βράδυ η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου για δυο μοναδικές συναυλίες.
Οι σέξι τραγουδίστριες θα παρευρεθούν στους συναυλιακούς χώρους Monte Caputo στη Λεμεσό και στο Pavilion Hall της Λευκωσίας, στις 26 και 27 Οκτωβρίου.

Έκλεψε την παράσταση ο Πετράκης

Ο τηλεοπτικός Λουκάς από τα «Μυστικά της Εδέμ» πέταξε από πάνω του τον συντηρητικό δικηγόρο με τα κοστούμια και το αυστηρό βλέμμα και μας παρουσίασε μια διαφορετική πτυχή του εαυτού του!
Ανέβηκε στη σκηνή, για να τραγουδήσει το «Te Amo» της Rihanna, και φορούσε χρυσές μπότες, λευκό παντελόνι, ζώνη με ένα στέμμα στο κέντρο της, καθώς και ένα ολόχρυσο πουκάμισο, το οποίο όμως ήταν ανοιχτό και οι θαυμάστριές του για πρώτη φορά είδαν τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του.

Η Naomi Campbell μιλάει για το ρατσισμό στη μόδα

Η Naomi Campbell μιλάει για το ρατσισμό στη μόδαΑρχισυντάκτης περιοδικού μόδας απολύθηκε γιατί αποφάσισε να βάλει στο εξώφυλλό του τη Naomi Campbell. Αυτό ισχυρίζεται η ίδια σε δηλώσεις της αναφερόμενη όμως στο παρελθόν και σε ένα ταξίδι της στην Αυστραλία. «Βρισκόμουν στην Αυστραλία όταν ένας αρχισυντάκτης περιοδικού μου εκμυστηρεύτηκε ότι τον είχαν απολύσει επειδή με είχε βάλει στο εξώφυλλο», ανέφερε η Campbell. Δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο μοντέλο αναφέρεται σε ρατσιστικές μεθόδους στο χώρο της μόδας.

Το original αμάξι του Τζέιμς Μποντ 5,56 εκατ. δολ. ατρακάριστο...

Το original αμάξι του Τζέιμς Μποντ 5,56 εκατ. δολ. ατρακάριστο...Το πιο διάσημο αυτοκίνητο του κόσμου, όπως χαρακτηρίζεται, σε λίγες ημέρες αποκτά νέο ιδιοκτήτη. Δεν είναι άλλο από το τετράτροχο «κορίτσι» του 007, την Aston Martin DB5 του 1964, που «έπαιξε» σε δύο ταινίες του Τζέιμς Μποντ. Η εταιρεία RM Auctions στο πλαίσιο του τέταρτου event που διοργανώνει στο Λονδίνο φιλοδοξεί να ελκύσει τους φανατικούς των ταινιών Μποντ με το αυτοκίνητο-θρύλο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με όλα εκείνα τα gadgets που χρειάζεται κανείς για να νιώσει 007!

Διπλή αποχώρηση χθες από το Big Brother

Διπλή αποχώρηση χθες από το Big BrotherΤο ζευγάρι, Γιάννης Λ. και Βαλεντίνα ήταν οι δυο υποψήφιοι για αποχώρηση χθες από το Big Brother... Ο παίκτης που μάζεψε τελικά τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν ο Γιάννης, αλλλά η Βαλεντίνα του αποφάσισε να ακολουθήσει τον αγαπημένο της. Αμέσως μετά την αποχώρηση πραγματοποιήθηκε η νέα ψηφοφορία και οι τρεις νέοι υποψήφιοι είναι η Ντορέτα, η Νικολέτα και ο Αλέξης.

Μαρία Κορινθίου και Bo οι πρώτοι που αποχώρησαν από το "Just the tow of us"

Μαρία Κορινθίου και Bo οι πρώτοι που αποχώρησαν από το "Just the tow of us" H «μάχη» ανάμεσα στη Μαρία Κορινθίου και τη Μαρία Μπεκατώρου ήταν σκληρή χθες το βράδυ καθώς ήταν οι πιο… αδύναμες από άποψη βαθμολογίας. Νικήτρια, λοιπόν, αναδείχτηκε η παρουσιάστρια καθώς ο ΒΟ και η Μαρία Κορινθίου ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το «Just the two of us».

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Νext Top Model: Όσα δεν βλέπετε πίσω από τις κάμερες

Νext Top Model: Όσα δεν βλέπετε πίσω από τις κάμερεςΆλλα βλέπουμε κι άλλα γίνονται πίσω από τις κάμερες στο ριάλιτι ‘Next top model’. Και τι εννοούμε με αυτό; Μπορεί την περασμένη Κυριακή να παντρευόταν η Βίκυ Καγιά αλλά όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στο πλευρό των κοριτσιών συμμετέχοντας ακόμη και στις φωτογραφίσεις. Επίσης λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πως ένα από τα κορίτσια βρέθηκε στο νοσοκομείο με κάκωση στο πόδι από ατύχημα που είχε στα πλαίσια φωτογράφισης. Επίσης έχουν ήδη αποχωρήσει τέσσερις συμμετέχουσες, οι τρείς επισήμως και η μία από την πίσω πόρτα.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Τι ψαρεύει η Oprah;

Τι ψαρεύει η Oprah;Η Oprah Winfrey όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Η διάσημη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μαθήματα ψαρέματος και φυσικά δεν μπορούσε παρά να μην ντυθεί ανάλογα με την περίσταση. Αυτό όμως σήμαινε πως θα έπρεπε να φορέσει ψαράδικο καπέλο και φαρδιά ρούχα, μακριά από τα ταγέρ και τις τουαλέτες που συνήθως φοράει. Μαζί της στο μάθημα ήταν και η πολύ καλή της φίλη Gayle King.

‘Εκλεισε τα 30 η Kim Kardashian

‘Εκλεισε τα 30 η Kim KardashianΤριάντα ετών γίνεται η Kim Kardashian και γιόρτασε λίγο νωρίτερα τα γενέθλιά της με όλη της την οικογένεια. Η σταρ του ριάλιτι Keeping Up with The Kardashians, βγήκε για φαγητό με τις αδερφές της και τους γονείς της. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε βγει για ψώνια με την Kourtney και κοιτούσε για αρκετή ώρα στον καθρέφτη ένα φόρεμα του Herve Leger αρκετά στενό και αποκαλυπτικό.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Την ενοχλούν τα φθηνά ριάλιτι

Η εκρηκτική Βάνα Μπάρμπα δεν μασάει τα λόγια της. Σε εμφάνιση της στην μεσημεριανή εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», δήλωσε ότι, την ενοχλούν τα ρεάλιτι που είναι φθηνά ως παραγωγές και βγάζουν χυδαία πρότυπα. Έχουμε μπουχτίσει από ότι είναι ψεύτικο και κουβαλάει μέσα του χυδαιότητα, πρόσθεσε. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το Big Brother, δήλωσε ότι εκτιμά την Ρούλα Κορομηλά, όχι όμως το συγκεκριμένο ρεάλιτι. Σέβεται ωστόσο την επιλογή της Ρούλας και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθίσταται η πορεία της παρουσιάστριας από την τωρινή επιλογή της.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 16/10

Κριός
Οι σχέσεις σας με τους άλλους περνάνε από σαράντα κύματα και ως εκ τούτου κάποιους θα κρατήσετε και κάποιους θα σουτάρετε. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο μπορείτε σήμερα να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να απελευθερωθείτε από σχέσεις και δεσμούς, που πλέον σας προκαλούν πλήξη ή απογοήτευση. Επιπλέον οι νέες γνωριμίες δείχνουν ιδιαίτερα ελκυστικές.

Στροφή της τηλεόρασης στα προγράμματα χαμηλού κόστους

Στροφή της τηλεόρασης στα προγράμματα χαμηλού κόστουςΑντιμέτωποι με τη ραγδαία ένταση του ανταγωνισμού, που επιτείνει η συρρίκνωση της διαφημιστικής πίτας, αλλά και με την ψηφιακή πρόκληση έρχονται φέτος οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας οι οποίοι, επενδύοντας σε τηλεοπτικά προγράμματα με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος, φιλοδοξούν να κερδίσουν μεγαλύτερο μερίδιο από το τηλεοπτικό κοινό που, τη φετινή χρονιά, εκτιμάται ότι θα παραμείνει μπροστά στη «μικρή οθόνη» περισσότερο από ποτέ. Η επένδυση στα ριάλιτι τηλεπαιχνίδια με έμφαση πλέον όχι μόνο στον τομέα της ανάδειξης νέων καλλιτεχνών, αλλά και νέων μαγείρων, αποτελεί σε συνδυασμό με τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, την απάντηση για τους ισχυρούς του τηλεοπτικού πεδίου -Mega και ANT1- στην κρίση που πλήττει την αγορά.

Έμη Λιβανιού: Επιστρέφει στην TV;

Έμη Λιβανιού: Επιστρέφει στην TV;Η Έμη Λιβανίου φαίνεται πως βαρέθηκε να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης και εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει συζητήσεις προκειμένου να επιστρέψει. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κινήσεις αυτές την οδήγησαν στην πόρτα του Ραδιομεγάρου, όπου η δημοσιογράφος έχει κάνει επαφές με τη διοίκηση της ΕΡΤ με σκοπό να αναλάβει δική της εκπομπή στην

Η Katy Perry ντύθηκε Catwoman

Η Katy Perry ντύθηκε CatwomanΈβαλε την ολόσωμη φόρμα της Catwoman και φωτογραφήθηκε για το νέο της άρωμα. Η Katy Perry παρουσίασε το Purr κάνοντας τη γάτα φωτογραφημένη από τον Miles Aldridge έναν από τους πιο διάσημους φωτογράφους του Χόλιγουντ. Και το μπουκάλι του Purr θυμίζει γάτα και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Nοέμβριο. Εντωμεταξύ η Perry προετοιμάζεται για το γάμο της που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο στην Ινδία, με καλεσμένους τη Rihanna, τον Jonathan Ross και άλλες celebrities.

Βάλια Κακούτη εξομολογείται!

Βάλια Κακούτη εξομολογείται!Η Βάλια Κακούτη εξομολογείται μικρά μυστικά που δεν γνωρίζαμε για εκείνη. Έζησε πολύ όμορφα παιδικά χρόνια και από την παιδική της ηλικία θυμάται την αδυναμία, την τρυφερότητα και την αγάπη των γονιών της .Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια με αγαπημένο  της προορισμό την Γαλλία. Απολαμβάνει  να περνάει χρόνο στο σπίτι της και συγκεκριμένα στην αγαπημένη της γωνιά που δεν είναι άλλη από το καναπέ του σαλονιού της. Δηλώνει Ολυμπιακός και αγαπημένο της χρώμα είναι το κόκκινο. Λατρεύει όλα τα γλυκά που έχουν σοκολάτα και της αρέσουν τα γαριδάκια.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Video: Το μήνυμα της Άννας Βίσση στους θαυμαστές της

Video: Το μήνυμα της Άννας Βίσση στους θαυμαστές τηςΗ Άννα Βίσση κατά την ηχογράφηση του νέου άλμπουμ της στέλνει μήνυμα στους θαυμαστές της μέσω του Anna Vissi Live και μίλα για το Face 2 Face Show αλλα και για την συνεργασια της με τον Σάκη Ρουβά.


Δείτε το video:
 

Το party της Ρούλας Κορομηλά στο νέο της εστιατόριο!

Το party της Ρούλας Κορομηλά στο νέο της εστιατόριο!To νέο εγχείρημα της Ρούλας Κορομηλά, βρίσκεται σε λειτουργεία και χτες η ίδια η παρουσιάστρια μαζί με την παρέα της πέρασε μία πολύ ωραία και δυνατή βραδιά! Ο λόγος για το νέο της restaurant-bar, Εclipse, στο Κολωνάκι.  
Το περιβάλλον ήταν πολύ ευχάριστο, με ωραίο φαγητό και καλή μουσική, που έκανε τόσο την Ρούλα όσο και τους φίλους της, να χορεύουν ασταμάτητα.

Η Φιλιππινέζα σύζυγος του βουλευτή στο «Master Chef»

Η Φιλιππινέζα σύζυγος του βουλευτή στο «Master Chef»Για την συμμετοχή της στο «Master Chef», την Ευγενία Μανωλίδου αλλά και το γάμο της με πρώην βουλευτή και πρώην δήμαρχο, μίλησε η Ζοζέφα, -η πρώτη παίχτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι-, στην Τατιάνα Στεφανίδου, και στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις». Η Ζοζέφα, αποκάλυψε ότι πέρασε πολλά στάδια και δυσκολίες μέχρι να καταλήξει στην τελική εικοσάδα, αλλά κατά τ΄αλλα «το διασκέδαζε πολύ, έμαθε πολλά πράγματα και θα ήθελε να μείνει λίγο περισσότερο». Αυτό όμως που θα της μείνει αξέχαστο από το παιχνίδι είναι η ίδια η

Video: Η Τατιάνα συμβουλεύει την Νάντια για τα νούμερα τηλεθέασης

Video: Η Τατιάνα συμβουλεύει την Νάντια για τα νούμερα τηλεθέασηςΗ Τατιάνα Στεφανίδου συμβούλεψε μέσα από την εκπομπή της τη Νάντια Μπουλέ την Κυριακή το πρωί και κάθε Κυριακή πρωί, να μην συζητάει για τα νούμερα της τηλεθέασης με τον Γρηγόρη, γιατί όπως ξέρει η ίδια από προσωπική της εμπειρία με τον Νίκο Ευαγγελάτο, δημιουργούν προβλήματα στην σχέση.
Δείτε το video:
 

Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι του Σάκη Ρουβά!

Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι του Σάκη Ρουβά!"Παράφορα" λέγεται το ολοκαίνουριο τραγούδι του Σάκη Ρουβά, το οποίο είναι σε στίχους Νίκου Κωστιδάκη και μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου.   Απολαύστε το:\

Η απόρριψη της μαγείρισσας του Star στην Ελένη Μενεγάκη

Η απόρριψη της μαγείρισσας του Star στην Ελένη Μενεγάκη Η Ντίνα Νικολάου αποκάλυψε πως το καλοκαίρι δέχτηκε πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη ώστε να μαγειρεύει στην εκπομπή της. H μαγείρισσα όμως αρνήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο λόγος ήταν επειδή δεν ενδιαφερόταν να φύγει από το Star, αν και είπε ότι της αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή της, σε αντίθεση με το πρωινό του Mega και του Ant1.


Δείτε το video:
 

Μαρία Ιωαννίδου: “Το Dancing with the stars θα μου ανοίξει τα φτερά”

Μαρία Ιωαννίδου: “Το Dancing with the stars θα μου ανοίξει τα φτερά”Η Μαρία Ιωαννίδου επιβεβαιώνει τις φήμες ότι συζητά για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”. Η Μαρία Ιωαννίδου σε ερώτηση αν συζητά για κάτι τηλεοπτικό απάντησε: “Δεν σας ξεφεύγει τίποτα. Όλα τα μαθαίνετε εσείς”. Και συνέχισε: “Το Dancing with the stars” είναι ένα πρόγραμμα που μου αρέσει, που το στήριξα πολύ και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω με την πείρα και την πίστη που έχω σε αυτό το είδος της τέχνης.

Ελένη Μενεγάκη: Επιτέλους, βρήκα κάποιον που να με υποστηρίζει

eleni-menegaki-386Με πολύ κέφι και ευχάριστη διάθεση ξεκίνησε η εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη σήμερα. Λίγο αργότερα στο πάνελ της εκπομπής προστέθηκε και ο Δημήτρης Παπανώτας. Η κουβέντα άναψε όταν σχολιάστηκε η δήλωση του Αιμίλιου Λιάτσου στο περιοδικό Down Town, που έλεγε ότι θα πλάκωνε το συνεργείο του Star αν ήταν ηΕλένη Μενεγάκη. 

H Βασίλισσα Ελισάβετ έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης!

Βασίλισσα ΕλισάβετΗ Βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε το φετινό πάρτι Χριστουγέννων λόγω της οικονομικής κρίσης.

Κάθε χρόνο πάνω από 600 άτομα έδιναν το «παρών» στο χριστουγεννιάτικο πάρτι, το οποίο διοργανωνόταν με χρήματα από το προσωπικό της ταμείο. Κατανοώντας την οικονομική ύφεση που αντιμετωπίζει όλος ο πλανήτης αλλά και η Μεγάλη Βρετανία, ανακοίνωσε την ακύρωση της διοργάνωσης.

Το αλκοόλ, παγιδεύει

Όσο υψηλότερο είναι το μορφωτικό επίπεδο μιας γυναίκας, τόσο περισσότερο το ρίχνει στο ποτό.
Σύμφωνα με έρευνα στην Βρετανία οι γυναίκες που έχουν τελειώσει το πανεπιστήμιο, έχουν περίπου διπλάσια πιθανότητα να πίνουν αλκοόλ κάθε μέρα και επίσης είναι πιο πιθανό να παραδεχτούν ότι έχουν πρόβλημα αλκοολισμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο νοσοκομείο από υπερκόπωση

Φιλιππίδης: στο νοσοκομείο από υπερκόπωση  «Βράχος» ο Πέτρος Φιλιππίδης. Δεν τον κρατάει τίποτα μακριά από το θέατρο, ούτε ακόμη και οι συμβουλές των γιατρών να ξεκουραστεί ύστερα από την υπερκόπωση που τον έστειλε στο νοσοκομείο!
Η αλήθεια είναι ότι ο αγαπημένος ηθοποιός έχει γίνει... λάστιχο και φέτος. Ήδη σκηνοθετεί τρεις παραστάσεις, προετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο «Χάρολντ και Μοντ», έχει γυρίσματα για τη συνέχεια του «50-50», o οργανισμός του τα... χρειάστηκε και φυσικό επόμενο να λιποθυμήσει την ώρα που έκανε πρόβα!

Θα δούμε σύντομα λουκέτα στην ελληνική τηλεόραση;

Θα δούμε σύντομα λουκέτα στην ελληνική τηλεόραση;Αύριο πρωί πρωί καταθέτω αγωγή στην εταιρεία παραγωγής και στο κανάλι που έπαιξε το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνίστησα. Είμαι απλήρωτος δύο χρόνια!» Η εξομολόγηση έγινε από κορυφαίο ηθοποιό-φίλο από τα παλιά και η περίπτωσή του είναι κόκκος άμμου στην έρημο της σημερινής τηλεοπτικής πραγματικότητας.
Η συρρίκνωση της ελληνικής παραγωγής με αιτία την οικονομική κρίση αποστερεί την εργασία από εκατοντάδες καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, τεχνικούς.

Ζέτα Μακρυπούλια: στο ρόλο της Μέριλιν

Ζέτα Μακρυπούλια: στο ρόλο της ΜέριλινTo «Dancing With the Stars» ήταν μόνο η αρχή για τη Ζέτα Μακρυπούλια. Εκεί την είδαν να χορεύει θεατρικοί παραγωγοί που θέλουν να ανεβάσουν τη θρυλική χολιγουντιανή ταινία «Some Like it Hot» (Μερικοί το προτιμούν καυτό) στο σανίδι και συμφώνησαν ότι είναι η ιδανική Ελληνίδα Μέριλιν Μονρόε!

Γιατί ξεμαλλιάστηκε με παίκτρια η Βίκυ Καγιά;

Καγιά: Γιατί ξεμαλλιάστηκε με παίκτρια  Μπορεί μέχρι σήμερα να είχαμε δει ίντριγκες, διαφωνίες και τσακωμούς ανάμεσα σε παίκτριες ριάλιτι, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο. Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάστρια πιάνεται στα χέρια με διαγωνιζόμενη. Βέβαια, η ένταση πριν από κάθε φωτογράφηση είναι μεγάλη και μάλιστα θα δούμε και διαγωνιζόμενη που αρνήθηκε να περιφέρεται με τα εσώρουχα κάνοντας πασαρέλα μπροστά στους εργάτες ενός εργοστασίου.

ALTER για οφειλές

ALTER για οφειλέςΣε διευκρινίσεις σχετικά με τις οφειλές της προχώρησε η εταιρία Ελεύθερη Τηλεόραση (Alter Channel), απαντώντας σε επιστολή του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι οφειλές της εταιρίας προέρχονται από:

Video: Γιώργος Θεοφάνους: «Ο Ρουβάς δεν είναι Πάριος»

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για τον Σάκη Ρουβά και την Άννα Βίσση , λέγοντας πως δεν υπάρχουν πιο λαμπερά άτομα από αυτούς. Βέβαια τόνισε πως ο Σάκης μπορεί να μην είναι Πάριος, αλλά έχει το X-factor...  
Δείτε το βίντεο!      



Σήμερα οι auditions του X-factor στη Νέα Υόρκη

Σήμερα οι auditions του X-factor στη Νέα ΥόρκηΜετά την Ελλάδα και την Κύπρο, σειρά έχει η ομογένεια! Ο κορυφαίος μουσικός διαγωνισμός  X- FACTOR συνεχίζει να αναζητά το επόμενο μουσικό ταλέντο. Επόμενη στάση του η Νέα Υόρκη! Οι τέσσερις κριτές του X FACTOR, Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Λεβέντης, Κατερίνα Γκαγκάκη και Νίκος Μουρατίδης, ταξιδεύουν για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη, για να επιλέξουν τα ταλέντα της Αμερικής που θα συμμετάσχουν στο ελληνικό X FACTOR.

Και άλλη ποινή επιβαρύνει τον Ψωμόπουλο που είναι ήδη στην φυλακή...

Και άλλη ποινή επιβαρύνει τον Ψωμόπουλο που είναι ήδη στην φυλακή...
Αν και δεν ήταν παρών στο δικαστήριο
λόγω της φυλάκισής του, ο Χρήστος Ψωμόπουλος πλέον έχει να αντιμετωπίσει και άλλη ποινή που θα επιμηκύνει την παραμονή του πίσω από τα σίδερα..Μετά από δύο αναβολές εκδικάστηκε στο Πενταμελές Ναυτοδικείο Πειραιά η μήνυση που υπέβαλε

Άσκηση, ο καλύτερος φίλος

Όλοι γνωρίζουμε πως η άσκηση είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρούμαστε σε φόρμα. Πράγμα το οποίο φυσικά δεν υιοθετούμε. Οι δικαιολογίες που βρίσκουμε πάντα έχουν άμεση σχέση με τη κόπωση και την έλλειψη χρόνου που επικαλούμαστε. Περιοριζόμαστε σε ελάχιστο περπάτημα κάθε μέρα, ή αναβαίνουμε κάποια σκάλα στην καλύτερη περίπτωση. Στη συνέχεια νιώθουμε ενοχές.

Προσφορά 1 εκ. στην Cox για διαφήμιση

Μόλις ο χωρισμός της έγινε γνωστός οι υπεύθυνοι σελίδας στο διαδίκτυο αποφάσισαν να κάνουν μία πρόταση στην Courteney Cox. Της ζήτησαν να διαφημίσει τη σελίδα, η οποία λειτουργεί ως χώρος τυφλών ραντεβού για μεγαλύτερες γυναίκες.

Γιατί ευχαρίστησε την Άννα Βίσση δημόσια ο Γιώργος Θεοφάνους;

Γιατί ευχαρίστησε την Άννα Βίσση δημόσια ο Γιώργος Θεοφάνους;Ένα μεγάλο ευχαριστώ είπε δημοσίως, μέσα από τηλεοπτική εκπομπή ο Γιώργος Θεοφάνους στην Άννα Βίσση. Γιατί; Πιο συγκεκριμένα, ο μουσικοσυνθέτης είπε στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» πως θέλει να ευχαριστήσει πολύ την Άννα Βίσση γιατί στάθηκε εκείνη η αφορμή για να γνωρίσει τον σκηνοθέτη Φοίβο Καϊτατζή της ταινίας στην οποία ο Γιώργος Θεοφάνους έχει γράψει τη μουσική.

Οι μορφασμοί του Cruise!

Στην Πράγα βρίσκεται ο Tom Cruise για τα γυρίσματα της ταινίας Mission Impossible IV. Ο ηθοποιός σε κάποιο διάλειμμα των γυρισμάτων έχοντας δίπλα του τον Jeremy Renner και μέλη του συνεργείου, θύμισε κάτι από τον Κουασιμόδο με τις γκριμάτσες του.

Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της σειράς "Πολυκατοικία"

Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της σειράς "Πολυκατοικία"Η οικογένεια των Κονταρόπουλων ανοίγει βεντέτα με την οικογένεια Μπαλαφούτη και ο Θανάσης αρχίζει να φοβάται και τη σκιά του. Όποιον άγνωστο εμφανίζεται στην πόρτα του, τον περνάει για τον εκδικητή Κονταρόπουλο! Ώσπου ο αληθινός Κονταρόπουλος εμφανίζεται. Τον καθησυχάζει ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει τη βεντέτα, αλλά λέει ψέματα. Ο Θανάσης θα κινδυνέψει, αλλά θα τον σώσουν οι γείτονες...

Στις 27 Οκτωβρίου οι Scorpions!

Στις 27 Οκτωβρίου οι Scorpions!Μετά την περιπέτεια υγείας του τραγουδιστή των Scorpions Klaus Meine, που είχε σαν αποτέλεσμα την αναβολή της συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 6 Οκτώβρη, ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία της συναυλίας. Οι Scorpions θα εμφανιστούν στις 27 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά. Οι πόρτες για την συναυλία ανοίγουν στις 18.30.

Cinema: Καινούργια πρόσωπα στο "Spiderman"

Η Έμμα Στόουν και ο Ρις Ίβανς εντάσσονται στο καστ του επόμενου «Spider-man». Η Στόουν επιλέχθηκε να παίξει τον πρώτο γυναικείο ρόλο ως Γκουέν Στέισι και ο Ρις Ίβανς θα παίξει τον κακό, δίπλα στον Άντριου Γκάρφιλντ που παίζει τον Πίτερ Πάρκερ, στην επόμενη ταινία με ήρωα τον Spider-Man από την Columbia Pictures και τα Marvel Studios, όπως ανακοινώθηκε από την Έιμι Πάσκαλ, συν-πρόεδρο της Sony Pictures Entertainment και τον Ματ Τόλμακ, πρόεδρο της Columbia Pictures. 

Καταγγελίες και γκρίνιες των παικτών για τους κριτές του X-Factor

Καταγγελίες και γκρίνιες των παικτών για τους κριτές του X-FactorΑρκετές καταγγελίες για την συμπεριφορά των κριτών του X-Factor δέχτηκε η παραγωγή του παιχνιδιού, καθώς οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν την παρέα του Γιώργου Θεοφάνους, του Νίκου Μουρατίδη, της Κατερίνας Γκαγκάκη και του Γιώργου Λεβέντη ιδιαίτερα απότομη και θρασύ. Τι απαντά όμως ο Γιώργος Θεοφάνους που στην εκπομπή της

Πρεμιέρα αύριο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πρεμιέρα αύριο για τον Γρηγόρη ΑρναούτογλουΟ Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει, έπειτα από ένα χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 21:00 και παρουσιάζει ζωντανά το «Money Drop», ένα τηλεπαιχνίδι με έπαθλο 300.000€! Ένα συναρπαστικό παιχνίδι ερωτήσεων-απαντήσεων με πολλά κέρδη, γρήγορους ρυθμούς, αγωνία που χτυπά κόκκινο και τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται ένα ζευγάρι παικτών (συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες κ.τ.λ) σε ένα φαντασμαγορικό στούντιο με 200 άτομα κοινό.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 15/10

Κριός
Η Παρασκευή έφτασε και εσείς ανυπόμονοι Κριοί αγωνιάτε, να τελειώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ώστε από το απόγευμα και μετά να είστε ελεύθεροι! Προσέχετε λίγο τις μεσημεριανές ώρες, καθότι με τη Σελήνη σε κενό πορείας, ίσως προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναποδιές, που θα ανατρέψουν τα σχέδια σας και θα κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο δύσκολη. Από το απόγευμα, ο δρόμος είναι ορθάνοικτος...