Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 16/10

Κριός
Οι σχέσεις σας με τους άλλους περνάνε από σαράντα κύματα και ως εκ τούτου κάποιους θα κρατήσετε και κάποιους θα σουτάρετε. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο μπορείτε σήμερα να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να απελευθερωθείτε από σχέσεις και δεσμούς, που πλέον σας προκαλούν πλήξη ή απογοήτευση. Επιπλέον οι νέες γνωριμίες δείχνουν ιδιαίτερα ελκυστικές.

Ταύρος
Είσαστε αρκετά κουρασμένοι και αισθάνεστε ότι η δουλειά σας δεν σας ικανοποιεί όσο θα θέλατε. Και οι αγχολυτικές επιδρομές σας στο ψυγείο έχουν βέβαια τις συνέπειες τους. Τι να φορέσετε; Τα φερμουάρ δεν κλείνουν και τα ταγέρ δεν σας μπαίνουν. Ώρα λοιπόν για κομψά και στιλάτα αξεσουάρ που θα τραβήξουν με τη μια το βλέμμα των άλλων από τα περιττά κιλά σας και θα τους αφήσουν άφωνους.
Δίδυμοι
Με τον Άρη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο είστε συνεχώς στην τσίτα με αυτά που προκύπτουν στη δουλειά ενώ οι ατελείωτες ώρες εργασίες σας εξαντλούν και σας θυμώνουν. Ευτυχώς έφτασε το Σάββατο και με τη Σελήνη στο ζώδιο της απελευθέρωσης θα μπορέσετε να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε και να κάνετε ένα διάλλειμα από τα επαγγελματικά χρέη και καθήκοντα.
Καρκίνος
Με τον Κρόνο στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, τα οικογενειακά βάρη είναι μεγάλα και απαιτούν συναισθηματική αντοχή και ηθική ακεραιότητα. Παράλληλα στα δίχτυα του έρωτα ή Αφροδίτη ράβει, ο Άρης ξηλώνει και τα ψάρια πάνε όπου τύχει. Μοναδική σας ελπίδα είναι η Σελήνη στον 8ο οίκο, η οποία μπορεί να λειτουργήσει σαν αποσυμπιεστής. Σεξ και χρήμα φέρνουν την ευτυχία!
Λέων
Με τον Άρη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο η αναστάτωση που βιώνετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον, σας ακολουθεί και έξω από αυτό. Χωρίς να το συνειδητοποιείτε προσπαθώντας να πάρετε τη ...ρεβάνς, γίνεστε αυταρχικοί και απόλυτοι. Αν δεν θέλετε, οι άλλοι να σας βλέπουν σαν σνομπ ή ψωνισμένο σταρ με εκκεντρικές ιδιορρυθμίες, αφήστε τους περιθώρια επιλογής.
Παρθένος
Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, μπορείτε να εκτονώσετε την ένταση που συσσωρεύτηκε όλη την εβδομάδα. Είτε τρίβοντας το μπάνιο μέχρι να γίνει η ...άσπρη πέτρα ξέξασπρη και από τον ήλιο ξεξασπρότερη, είτε έχετε πάρει δουλειά στο σπίτι και ...του δίνετε να καταλάβει. Συντομεύετε όμως γιατί η γιαγιά περιμένει από το πρωί να της εγκαταστήσετε τον αποκωδικοποιητή για την τηλεόραση.
Ζυγός
Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, επιτείνει την ανάγκη σας να ...ξεχυθείτε στα μαγαζιά, ενώ παράλληλα δημιουργεί αμφιβολίες για τη συναισθηματική αξιοπιστία του συντρόφου σας. Πάντως με τη Σελήνη στον 5ο οίκο σας, ενδέχεται στο ερωτικό πεδίο να δοκιμάσετε κάτι ασυνήθιστο και εκκεντρικό αποποιούμενοι ευθύνες και δεσμεύσεις.

Σκορπιός

Τα οικογενειακά και τα περιουσιακά θέματα εξακολουθούν να παίρνουν τη μερίδα του λέοντος από τον ελεύθερο χρόνο σας, δίνοντας σας ωστόσο την ευκαιρία να οριοθετήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Η «βουτιά» στα εσώψυχα σας μπορεί να συνοδευθεί από αλλαγές στο χώρο σας που θα ΄πιστοποιήσουν έμπρακτα την πρόθεση σας να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα
αποφασίζετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας και να αφήσετε κάποια επίμαχα σημεία ερμητικά κλειστά και κάποια άλλα προκλητικά «ανοιχτά».
Τοξότης
Τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν αυξομειώσεις ενώ η ερωτική σας ζωή, παρά τις διαρκείς προ(σ)κλήσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, βρίσκεται στο ...πυρ το εξώτερον. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, είναι ευκαιρία να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, να αναθερμάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις και να ταξιδέψετε σε καινούριους και ονειρεμένους παραδείσους.
Αιγόκερως
Οι σκέψεις σας εξακολουθούν να είναι επικεντρωμένες στην καριέρα σας, ιδιαίτερα ως προς το μέλλον και τις προοπτικές μιας συνεργασίας. Ωστόσο με τις προτροπές της Αφροδίτης και του Άρη αρχίζετε να ...καλοβλέπετε φίλες η φίλους που μέχρι χθες θεωρούσατε ότι βρίσκονται εκτός του βεληνεκούς σας. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να δημιουργήσει προστριβές και παρεξηγήσεις, όμως αυτά έχει το ...κυνήγι!
Υδροχόος
Αν σκέφτεστε να βάψετε το μαλλί πορτοκαλί ή να ντυθείτε σαν τη lady Gaga, τότε διόλου απίθανο κάποιοι να εκπλαγούν ευχάριστα και κάποιοι άλλοι να βρουν την ευκαιρία για να σας «θάψουνε» κανονικά και με το νόμο. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις υπόλοιπες επιλογές σας αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς όπως κι αν έχει, κάνετε αυτό που θέλετε και κερδίζετε τις εντυπώσεις.
Ιχθύες
Με τον Κρόνο στον 8ο Ηλιακό σας οίκο η σεξουαλική σας ζωή ...πνέει τα λοίσθια ενώ στον οικονομικό τομέα παλεύετε να διαφυλάξετε ότι έχει απομείνει. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, το «μαύρο κουτί» μέσα στο οποίο κρύβονται απωθημένα, φοβίες αλλά και ...εμπνεύσεις ανοίγει απότομα και μέσα στην αναμπουμπούλα ο φύλακας άγγελος σας κάνει και πάλι το θαύμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου