Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο νοσοκομείο από υπερκόπωση

Φιλιππίδης: στο νοσοκομείο από υπερκόπωση  «Βράχος» ο Πέτρος Φιλιππίδης. Δεν τον κρατάει τίποτα μακριά από το θέατρο, ούτε ακόμη και οι συμβουλές των γιατρών να ξεκουραστεί ύστερα από την υπερκόπωση που τον έστειλε στο νοσοκομείο!
Η αλήθεια είναι ότι ο αγαπημένος ηθοποιός έχει γίνει... λάστιχο και φέτος. Ήδη σκηνοθετεί τρεις παραστάσεις, προετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο «Χάρολντ και Μοντ», έχει γυρίσματα για τη συνέχεια του «50-50», o οργανισμός του τα... χρειάστηκε και φυσικό επόμενο να λιποθυμήσει την ώρα που έκανε πρόβα!

Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και οι γιατροί διέγνωσαν υπερκόπωση. Η σύστασή τους ήταν απλή: Ξεκούραση και ύπνος για μία εβδομάδα! Άλλωστε, το έχει ξαναδεί το «έργο» ο δημοφιλής ηθοποιός όταν και πέρυσι πέρασε μια ανάλογη περιπέτεια κάνοντας όλους τους δικούς του ανθρώπους να ανησυχήσουν για την υγεία του. Εκείνος όμως δεν λέει ν’ ακούσει κανέναν.
Τι κι αν η σύζυγός του Ελπίδα δεν τον αφήνει λεπτό από τα μάτια της και τον παρακαλάει να καθίσει λίγο σπίτι; Μόνο μία μέρα έμεινε στο κρεβάτι και την επομένη πήγε στην πρόβα. Ηθοποιός δεν σημαίνει μόνο φως, αλλά σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Κι αυτό στα τόσα χρόνια ο Πέτρος Φιλιππίδης το έχει αποδείξει και με το παραπάνω. Γι’ αυτό και το κοινό τον ανταμείβει με την αγάπη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου