Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 28/12

Γενικό προφίλΣήμερα η Σελήνη είναι στο Ζυγό και αυτό δημιουργεί κάποιες εντάσεις. Η μέρα είναι με Ήλιο σε σύνοδο Πλούτωνα και αυτό δείχνει πως υπάρχουν πολλές αναζητήσεις του τύπου «ποιοι είμαστε», «που είμαστε» και πως θα χωρέσουν τα ρούχα μας μετά την κραιπάλη των Χριστουγέννων .

Κριός
Η Σελήνη στο Ζυγό και στον 7ο σας οίκο έρχεται να σας κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου πως οι μηχανορραφίες κάποιων αποσκοπούν στο να σας ρίξουν λάσπη. Αν η λάσπη μείνει, αυτό είναι άλλο θέμα μιας και η εργασία αλλά και η αλήθεια είναι υπέρ σας. Οπότε μην αγχώνεστε γιατί οι φίλοι και οι συνάδελφοι θα σας παρέχουν στήριξη.
Ταύρος
Η λέξη κλειδί εδώ είναι ηρεμία. Ίσως τα νεύρα σας στην παρούσα φάση να είναι κάπως ζορισμένα αλλά επειδή η υπομονή είναι ένα από τα πλεονεκτήματά σας εσείς δεν πτοείστε και συνεχίζετε ακάθεκτοι. Στα συναισθηματικά περνάτε καλά και, το σημαντικότερο, χωρίς να υποφέρουν οι άλλοι.
Δίδυμοι
Η ικανότητα σας να ελίσσεστε και να γίνεστε ένα με το περιβάλλον είναι για εσάς σανίδα σωτηρίας. Στα αισθηματικά κάποια πράγματα αρχίζουν να παίρνουν την εξέλιξη που επιθυμείτε αλλά έχουμε καθυστερήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή. Στα επαγγελματικά απροσδόκητη είδηση σας χαροποιεί.
Καρκίνος
Στα αισθηματικά σήμερα υπάρχουν εντάσεις άνευ λόγου και αιτίας. Το κακό mood των άλλων προσκρούει στη δική σας διάθεση για κριτική και αυτό λιγάκι προκαλεί. Προσέχετε τις εκφράσεις σας γιατί ίσως κάποιους τους προσβάλλετε χωρίς να το καταλάβετε και δεν αξίζει.
Λέων
Προσέξτε τη διατροφή σας γιατί μάλλον έχετε ξεφύγει. Στα συναισθηματικά πρέπει να δείτε την αλήθεια κατάματα και να μη κάνετε πράγματα που αρέσουν μόνο σε εσάς μιας και η άλλη πλευρά θα μείνει παραπονούμενη. Οικονομικά, ο από μηχανής Θεός πάλι παρεμβαίνει και έτσι θα κάνετε αγορές που θα θαμπωθούνε όλοι.
Παρθένος
Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν ενώ οι τριγύρω σας έχουν την ψευδαίσθηση πως όλα βαίνουν καλώς. Με μοναδική μαεστρία μπορείτε και φέρνετε το παιχνίδι εκεί που θέλετε και αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία. Αισθηματική ηρεμία και ερωτική διάθεση είναι τα καλύτερα δώρα για εσάς.
Ζυγός
Οι άλλοι αρχίζουν να απελπίζονται με τη συμπεριφορά που έχετε υιοθετήσει. Το μυαλό σας μάλλον έχει μείνει ακόμα στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν γι’ αυτό κάντε υπομονή. Καλά τα γλέντια αλλά σήμερα τέρμα το διάλλειμα γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνετε. Ούτως ή άλλως σε λίγες μέρες θα λάμψετε πάλι δια της παρουσία σας.
Σκορπιός
Η Σελήνη στον 12ο ηλιακό σας οίκο σας φέρνει στο μυαλό μια παράφραση του τραγουδιού «λίγο η έκλειψη, λίγο ο ανάδρομος και το αγόρι μου» δηλαδή δυσκολίες. Ο δυναμισμός σας όμως δεν μπορεί να δεχτεί πως ο καθένας θα σας κάνει ό, τι θέλει και έτσι εσείς ψάχνετε κάτι άλλο.
Τοξότης
Ίσως νιώσετε σήμερα πως κάποιοι αυτόκλητοι σωτήρες θέλουν απλά και μόνο να σας βλάψουν. Το κακό με εσάς είναι πως είσαστε αλεξίσφαιροι. Κάποιοι δεν ακούνε τις προειδοποιήσεις σας και θεωρούν πως ως Κασσάνδρα θα διαψευστείτε. Το χαμόγελο σας κάνει τους άλλους να ανησυχούν.
Αιγόκερως
Σήμερα έχετε τρομερή φόρμα και ενέργεια μιας και η Σελήνη από το Ζυγό σας στέλνει vibes εντάσεων. Αφήστε τον καθένα να λέει ό, τι θέλει γιατί όλοι τελικά θα καταλήξουν να πουν πως είχατε δίκιο. Ζητήματα με άτομα ηλικιωμένα ή ιεραρχικά ανώτερα θα σας προβληματίσουν.
Υδροχόος
Σήμερα θα χρειαστεί να έχετε ατσάλινες αντοχές γιατί ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με κόντρες και νεύρα. Η δική σας τρέλα σκάει και ελέφαντα γιατί σήμερα όπως και να ‘χει όποιος σας προκαλέσει, θα χρειαστεί τεράστια αποθέματα αντοχής. Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές.
ΙχθείςΣήμερα αναζητάτε κάποιας μορφής δικαίωση η οποία δεν φαίνεται να έρχεται. Στον αισθηματικό τομέα ίσως το να δίνετε στους άλλους σας κάνει αυτόματα θύμα μιας και όλοι το βλέπουν ως συμβατική σας υποχρέωση. Μη το βάζετε κάτω, απλά κάντε υπομονή μιας και τα κεκτημένα σας θα τύχουν δικαίωσης με την ορθόδρομη φορά του Ερμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου