Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ζέτα Μακρυπούλια: στο ρόλο της Μέριλιν

Ζέτα Μακρυπούλια: στο ρόλο της ΜέριλινTo «Dancing With the Stars» ήταν μόνο η αρχή για τη Ζέτα Μακρυπούλια. Εκεί την είδαν να χορεύει θεατρικοί παραγωγοί που θέλουν να ανεβάσουν τη θρυλική χολιγουντιανή ταινία «Some Like it Hot» (Μερικοί το προτιμούν καυτό) στο σανίδι και συμφώνησαν ότι είναι η ιδανική Ελληνίδα Μέριλιν Μονρόε!

Η Ζέτα έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός. Φωτογραφήσεις, διαφημίσεις, τηλεόραση, παρουσίαση, θέατρο. Φέτος πρωταγωνιστεί στο έργο του Θοδωρή Αθερίδη «Τυφλοσούρτης», ετοιμάζει την κινηματογραφική ταινία «Ζητείται ψεύτης» και προετοιμάζεται για το «Dancing With the Stars 2», όπου θα τη δούμε, όχι μόνο σε ρόλο παρουσιάστριας, αλλά και σε χορευτικά-έκπληξη. Μετά τους τηλεοπτικούς παραγωγούς, που τη θεωρούν το 10 το καλό, και κάποιοι παραγωγοί του θεάτρου βλέπουν στο πρόσωπό της την Ελληνίδα Μέριλιν Μονρόε!
Και όχι μόνο γιατί είναι ξανθιά κι έχει ταλέντο στο χορό αλλά και στο τραγούδι, αλλά κυρίως γιατί αποπνέει τον ερωτισμό που είχε η αξέχαστη Μέριλιν και άφησε εποχή... Έτσι, είναι πολύ πιθανό, αν τελικά οι συζητήσεις καταλήξουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, του χρόνου το χειμώνα να τη δούμε στο ρόλο της θρυλικής Sugar, που σφράγισε με την ερμηνεία της η Μέριλιν Μονρόε, μετατρέποντας τη «χαζή ξανθιά» σε απόλυτη αξία. Ακόμα δεν έχει βρεθεί ο άντρας που θα κερδίσει την καρδιά της, ρόλο που στην ταινία σφράγισε με την ερμηνεία του ο Τόνι Κέρτις, αλλά ούτε και ο φίλος του, τον οποίο είχε υποδυθεί ο Τζακ Λέμον.
Μία από τις κλασικές κωμωδίες της 7ης Τέχνης, όπου δύο μουσικοί γίνονται μάρτυρες μιας γκανγκστερικής σφαγής στο Σικάγο της ποτοαπαγόρευσης και για να γλιτώσουν ντύνονται γυναίκες, φεύγουν στο Μαϊάμι και πιάνουν δουλειά σε γυναικείο συγκρότημα, όπου πρωταγωνίστρια είναι η Sugar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου