Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

“Δεν έκλαψα ούτε μια φορά στη μάχη με τον καρκίνο”

“Δεν έκλαψα ούτε μια φορά στη μάχη με τον καρκίνο”Αντιμετώπισε τον καρκίνο με γενναιότητα και τεράστια δύναμη ψυχής. Με τη στάση της αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και με θάρρος δηλώνει πως: “Δεν έκλαψα ούτε μια φορά στη μάχη με τον καρκίνο”. Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε σε μεσημεριανή εκπομπή και με τα λόγια της έδωσε κουράγιο σε αρκετούς συνανθρώπους μας που

Η Hearst αρνείται ότι θα παίξει την Lindsay Lohan

Η Hearst αρνείται ότι θα παίξει την Lindsay Lohan
"Για να είμαστε ξεκάθαροι… Τα μαλλιά μου είναι κόκκινα γιατί είμαι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας για τις βαφές Schwarzkopf. Όσον αφορά στους ρόλους μου, αυτή τη στιγμή γυρίζω μια ταινία του Bernard Rose που ονομάζεται Two Jacks και ακολουθεί το Catwalk του Tony Hickox", έγραψε στο twitter της η Hearst.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 28/12

Γενικό προφίλΣήμερα η Σελήνη είναι στο Ζυγό και αυτό δημιουργεί κάποιες εντάσεις. Η μέρα είναι με Ήλιο σε σύνοδο Πλούτωνα και αυτό δείχνει πως υπάρχουν πολλές αναζητήσεις του τύπου «ποιοι είμαστε», «που είμαστε» και πως θα χωρέσουν τα ρούχα μας μετά την κραιπάλη των Χριστουγέννων .

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Μια μητέρα με προσωπικότητα και σεξ-απίλ

Μια μητέρα με προσωπικότητα και σεξ-απίλΕίναι η κόρη του διάσημου ηθοποιού Τζον Βόιτ. Γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1975 και θεωρείται μια από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο και αποτελεί φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών.

Big Brother: Το καλύτερο δώρο στον Ηλία!

vlcsnap-2010-12-27-17h22m52s224.jpgΜία τεράστια έκπληξη  περίμενε τον Ηλία στο studio του live μετά την υπέροχη παράσταση του. 

“Καταποντίστηκε” το Big Brother!

“Καταποντίστηκε”  το Big Brother!Την… πλάτη του Just the two of us είδε χτες, για ακόμη μια φορά, το live του Big Brother. Το show του Mega σημείωσε κατά μέσο όρο 28.5% στο γενικό σύνολο ενώ στα νεανικά κοινά 27.3%.

Toυρτοπόλεμος! (αποκλειστικά στο gossip-tv και στο cosmopoliti blog)

Toυρτοπόλεμος! (αποκλειστικά στο gossip-tv και στο cosmopoliti blog)Λόγω Χριστουγέννων, τα γλυκά ήταν πάρα πολλά στο γιορτινό τραπέζι. Ποιοι celebrities επιδόθηκαν σε…

Big Brother: Μαμά και Γιώργος, μαζί!

mamaroula.jpgΠάω στοίχημα ότι όσοι είδατε τη σκηνή της συνάντησης του Γιώργου με τη μαμά του, αυτό που σας έμεινε είναι η αντίδραση του Γιώργη. Αυτό το κάτι μεταξύ κλάματος, σπαραγμού και γέλιου.. Τώρα ποιά από τις τρείς καταστάσεις ήταν πιο έντονη, είναι ένα άλλο θέμα, στο οποίο δεν έχω απάντηση να δώσω…Αν εσείς έχετε καμιά ιδέα, το συζητάμε…

Τι φοβάται ο νικητής του Master Chef;

Τι φοβάται ο νικητής του Master Chef; Κλεισμένος στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Τρίτη το απόγευμα ο νικητής του Master Chef,

Video: Βρέθηκε νεκρή η βασίλισσα της soul

Video: Βρέθηκε νεκρή η βασίλισσα της soul  H Teena Marie,η οποία έγραψε ιστορία ως η πρώτη λευκή τραγουδίστρια της Motown, και ερμήνευσε κομμάτια όπως τα "Lovergirl,

Big Brother: Βόλος αγαπάει Γιώργο!

roulagiorgos.jpg
Σίγουρα δεν το περίμενε αλλά το έπαθε και αυτό ο Γιώργος μας! Εμ, BigBrother μου ήθελες; Ζήσε τώρα την συγκίνηση!

Ποιός είναι ο μέντορας της Nicki Minaj;!

Ποιός είναι ο μέντορας της Nicki Minaj;!Η διάσημη τραγουδίστρια είπε πως ο μέντοράς της είναι ο... Kanye West! Η ίδια λέει πως όταν ήθελε να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ,

Ο πραγματικός λόγος που απουσίαζε η Εύη Αδάμ από το Just the two of us

Ο πραγματικός λόγος που απουσίαζε η Εύη Αδάμ από το Just the two of usΚατά την έξοδό του από τα πλατό όπου έγινε χθες το βράδυ το παιχνίδι, ο Λευτέρης Πανταζής παραδέχτηκε πως δεν είχε ιδέα πού βρισκόταν η άλλοτε παρτενέρ του στο τραγούδι, Εύη Αδάμ.

Ποιος είπε την Μπεκατώρου… πονηρή;

Ποιος είπε την Μπεκατώρου… πονηρή;«Είναι πονηρή αυτή η Μπεκατώρου» είπε ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής ο οποίος πέρασε από το Just the two of us και υπήρξε αντίπαλος της Μαρίας Μπεκατώρου και του Χρήστου Χολίδη.

Τι θα δουμε σήμερα στην Patty

Τι θα δουμε σήμερα στην PattyΕνταση υπάρχει ανάμεσα στην 'Εμα και τον Νίκολας, ενώ ο Τσίκο ζητά εξηγήσεις από την Εμίλια όταν διαβάζει ένα γράμμα το οποίο λέει ότι σκοπεύει να φύγει για το εξωτερικό για σπουδές.

Γιώργος Καπουτζίδης: "Το καλύτερο δώρο για μένα ήταν η Δούκισσα"

Γιώργος Καπουτζίδης: "Το καλύτερο δώρο για μένα ήταν η Δούκισσα"O Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε μέσα από το Just the two of us, πως το καλύτερο δώρο για εκείνον για το 2010,

Video: Οι ευχές της Ρούλας Κορομηλά!

Video: Οι ευχές της Ρούλας Κορομηλά! Η Ρούλα Κορομηλά ντυμένη στα κόκκινα βγήκε στο live του Big Brother και έδωσε τις καλύτερες ευχές της για τις γιορτές.

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Άντη Χατζηκωστή

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Άντη ΧατζηκωστήΈνα χρόνο μετά, φαίνεται πως αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για την υπόθεση που συγκλόνισε την Κύπρο, αφού ο άνδρας που απεικονίζεται στις φωτογραφίες είναι,

Δ. Γαλάνη: “Μα πώς τα ‘χουμε κάνει έτσι;”

Δ. Γαλάνη: “Μα πώς τα ‘χουμε κάνει έτσι;”του Αντώνη Ανδρικάκη
Η φωνή της μας ταξιδεύει χρόνια τώρα στα τοπία της πιο κρυφής μας ευαισθησίας. Έχει σημαδέψει ανεξίτηλα το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Ποιος είναι ο... τσολιάς της φωτογραφίας;

Ποιος είναι ο... τσολιάς της φωτογραφίας;Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πολλά χρόνια πίσω, όταν ο νεαρός εμφανίστηκε σε εκδήλωση του σχολείου του ως τσολιάς. Εθνική επέτειος βλέπετε.

Just the 2 of us: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε;

Just the 2 of us: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε;Πέντε ζευγάρια ''πάλεψαν'' για την παραμονή τους στο live του Just the 2 of us! Ποιο ήταν όμως αυτό που είδε την έξοδο του talent show; Η Μαριάννα Πολυχρονίδη και ο Ησαΐας Ματιάμπα!

Πώς πέρασε τις γιορτές η Έλλη Κοκκίνου;

Πώς πέρασε τις γιορτές η Έλλη Κοκκίνου;Ρεβεγιόν στην... πίστα έκανε για ακόμα μία χρονιά η Έλλη Κοκκίνου, που διασκέδασε με τα τραγούδια της τους Θεσσαλονικείς που πήγαν να την απολαύσουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Μιλώντας στην κάμερα του Star,

Ποιος είναι ο νεαρός της φωτογραφίας μέσα στο αυτοκίνητο;

Ποιος είναι ο νεαρός της φωτογραφίας μέσα στο αυτοκίνητο;Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τραβηχτεί στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν ο κύριος που βρίσκεται στη θέση του οδηγού, ήταν ακόμα...
Το φωτογραφικό άλμπουμ ζωής του Μιχάλη ΚακογιάννηΣτοίχειωσε με τη ματιά του κι έκανε θρύλους τον «Ζορμπά» κα τη «Στέλλα», την «Ηλέκτρα» και το «κορίτσι με τα μαύρα»

Ποια επώνυμη φωτογραφήθηκε με αυτό το χτένισμα;

Ποια επώνυμη φωτογραφήθηκε με αυτό το χτένισμα;Είναι γλυκιά και αυτή τη σεζόν απασχόλησε τα μέσα με τον γάμο αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Γιώργος, Ζάχος & Χρήστος Αφρουδάκης:Από την πισίνα στα σαλόνια

Γιώργος, Ζάχος & Χρήστος Αφρουδάκης:Από την πισίνα στα σαλόνιαΒγήκαν από την πισίνα τα τρία πολυτιμότερα αδέλφια του υγρού στίβου και μιλούν για τη ζωή τους και το άθλημα που έχουν επιλέξει και φωτογραφίζονται με επίσημη βραδινή εμφάνιση. Ο λόγος για τους Γιώργο, Χρήστο και Ζάχο Αφρουδάκη.

Θα δούμε την ομάδα της «Ζωής της άλλης» σε άλλο σίριαλ;

Θα δούμε την ομάδα της «Ζωής της άλλης» σε άλλο σίριαλ;Πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες στα τηλεοπτικά πηγαδάκια του Mega. Εκείνο που ακούγεται όμως έντονα, είναι πως η ομάδα του αγαπημένου σίριαλ της

Φ.Σεργουλόπουλος: Η ζωή του ένα ταξίδι

Φ.Σεργουλόπουλος: Η ζωή του ένα ταξίδι Είναι ένας από τους ανθρώπους που λατρεύει τα ταξίδια και γι’ αυτό τον λόγο με την πρώτη ευκαιρία ταξιδεύει σε αγαπημένους του προορισμούς. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μπορεί να έχει αγοράσει σπίτι στην Πόλη του Φωτός, ωστόσο έχει αδυναμία και στο Βερολίνο. Ο παρουσιαστής κάθε χρόνο φροντίζει να επισκέπτεται τον αγαπημένο του προορισμό μια φορά τον χρόνο, κυρίως τις ημέρες των Χριστουγέννων που φοράει τα «γιορτινά» του. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Φώτης ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι. Συγκεκριμένα, το περασμένο Σαββατοκύριακο πήρε τα άκρως απαραίτητα και ταξίδεψε μέχρι την αγαπημένη του πόλη για να πάρει μια δόση από τον αέρα του Βερολίνου για να γεμίσει τις μπαταρίες του.
Πηγή: Hello

Ο Ευτύχης βραβεύτηκε

Ο Ευτύχης βραβεύτηκεΜία μεγάλη διάκριση έχει πλέον στο ενεργητικό του ο σεφ Ευτύχης Μπλέτσας.

Την αναγνωρίζετε;

Την αναγνωρίζετε;Εντάξει, μπορεί να μην είναι με την πρώτη ματιά αναγνωρίσιμη αλλά με μία δεύτερη σίγουρα θα την αναγνωρίσετε.

Theo Alexander-Adonis Kapsalis : Δύο Έλληνες ηθοποιοί κατακτούν το Hollywood!

Theo Alexander-Adonis Kapsalis : Δύο Έλληνες ηθοποιοί κατακτούν το Hollywood!Οι δύο ανερχόμενοι ηθοποιοί ξέκλεψαν λίγο χρόνο από το φορτωμένο τους πρόγραμμα και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να διασκεδάσουν με τους ελληνικούς ρυθμούς και να συναντήσουν αγαπημένους τους φίλους.

Αικατερίνη Λαλαούνη : "Ο Ωνάσης έστελνε στην Τζάκι λουλούδια πάντα με ένα κόσμημα"

Αικατερίνη Λαλαούνη : "Ο Ωνάσης έστελνε στην Τζάκι λουλούδια πάντα με ένα κόσμημα"Η πρωτότοκη κόρη του ακαδημαϊκού Ηλία Λαλαούνη, σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστή εφημερίδα μίλησε για τη δουλειά της, τα Χριστούγεννα των παιδικών της χρόνων αλλά και για τους διάσημους πελάτες του γνωστού οίκου κοσμημάτων.

Παναγιώτης Πετράκης: “Θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω εκπομπή”

Παναγιώτης Πετράκης: “Θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω εκπομπή”Ο Παναγιώτης Πετράκης γνωρίζει επιτυχία μέσα από τα “Μυστικά της Εδέμ”, αλλά και το Just the two of us. Αν και η ηθοποιία και το τραγούδι είναι κάτι που τον γεμίζουν, ωστόσο εκείνος θα ήθελε να ασχοληθεί και με τη παρουσίαση εκπομπής.

Μεγάλη αλλαγή στη «Ζωή της άλλης»

Μεγάλη αλλαγή στη «Ζωή της άλλης»Μεγάλες αλλαγές δέχεται το σίριαλ «Η ζωή της άλλης» σε ό,τι αφορά τις ώρες και μέρες προβολής της.

Σκούρα τα πράγματα για τη Λένα Αρώνη

Σκούρα τα πράγματα για τη Λένα ΑρώνηΑβέβαιο το μέλλον για την εκπομπή της Λένας Αρώνη που προοριζόταν για την πρωινή ζώνη στην ΕΤ1.

Τι παράπονο έχει ο πατέρας της Μadonna;

Τι παράπονο έχει ο πατέρας της Μadonna;Μετά τον χωρισμό της με τον Jesus ήλπιζα ότι θα τα έφτιαχνε με κάποιον της ηλικίας της. Όμως τελικά τα έφτιαξε με έναν εικοσάχρονο».

Big Brother:Ποινή για την χαμηλή βαθμολογία!

studio.jpg Έτσι! Σιγά μην υπήρχε live χωρίς εκπλήξεις! Και την νέα έκπληξη μας την ανακοίνωσε η Ρούλα αμέσως μετά την παρουσίαση του τραγουδιού της Εβελίνας!

Flashback: Lifestyle περιοδικό των 70s με πρωταγωνίστρια την Ζωή Λάσκαρη

Flashback: Lifestyle περιοδικό των 70s με πρωταγωνίστρια την Ζωή ΛάσκαρηΗ πικάντικη ζωή της Ζωής Λάσκαρη, πάντα αποτελούσε αγαπημένο θέμα για εφημερίδες και περιοδικά.

Η Leighton Meester θα μείνει ακόμα 2 χρόνια στο Gossip Girl

Η Leighton Meester θα μείνει ακόμα 2 χρόνια στο Gossip GirlΗ 24χρονη Leighton Meester που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της "Blair" στο Gossip Girl, φαίνεται ότι θέλει να ανοίξει τα φτερά της για άλλα πράγματα.

Σταματίνα Τσιμιτσιλή:"Τα καλύτερα μου Χριστούγεννα τα πέρασα στη Νέα Υόρκη"

Σταματίνα Τσιμιτσιλή:"Τα καλύτερα μου Χριστούγεννα τα πέρασα στη Νέα Υόρκη"Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή μας εξομολογείται ποια ήταν τα αγαπημένα της Χριστούγεννα. "Το μεγάλο μου απωθημένο ήταν να κάνω Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη.

Βιερίνια: «Ελπίζω να κάνω το βήμα για εξωτερικό»

Βιερίνια: «Ελπίζω να κάνω το βήμα για εξωτερικό»Ο Άντζελο Βιεϊρίνια εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει το «βήμα παραπάνω», ακόμη και από το καλοκαίρι που έρχεται σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα “O Jogo”.

Videos: Δείτε τις πρώτες εμφανίσεις των πέντε ζευγαριών στο Just the two of us

Videos: Δείτε τις πρώτες εμφανίσεις των πέντε ζευγαριών στο Just the two of us
 Πολύ καλές βαθμολογίες πήραν τα περισσότερα από τα ζευγάρια του Just the two of us.

Μαύρισε το μάτι του Hugh Jackman

Μαύρισε το μάτι του Hugh Jackman Με μαυρισμένο μάτι έφυγε ο Hugh Jackman από την εκπομπή της Oprah Winfrey στο Opera House του Σίδνεϊ. Το ατύχημα το είδαν χιλιάδες τηλεθεατές,

Video: Χριστουγεννιάτικο τραγούδι από τους Chicago Bulls

Video: Χριστουγεννιάτικο τραγούδι από τους Chicago Bulls Το δικό τους τραγούδι για τα Χριστούγεννα ετοίμασαν οι Chicago Bulls προκειμένου και να μπουν στο πνεύμα των ημερών.

Μείωση επεισοδίων για τη «Γενιά των 592 ευρώ» και τις «Κούκλες»

Μείωση επεισοδίων για τη «Γενιά των 592 ευρώ» και τις «Κούκλες»Περικοπών συνέχεια και στο Mega. Μετά την απόφαση του καναλιού να κάνει ‘κονσέρβα’ το Money Drop με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έρχονται και οι πραγματικές περικοπές,

“Ομολογία” ΔΝΤ: σκληρότερα μέτρα το 2012- 2014!

“Ομολογία” ΔΝΤ: σκληρότερα μέτρα το 2012- 2014!Μία έκθεση- φωτιά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αποκαλύπτει αυτό που όλοι φοβόμαστε:

Γιατί δάκρυσε η Μαρία Μπεκατώρου;

Γιατί δάκρυσε η Μαρία Μπεκατώρου;
 Ένα βίντεο στο οποίο η Μαρία Μπεκατώρου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά της έφερε αμηχανία στα πλατό του Just the two of us.

Γιατί δεν ήταν στο ξεκίνημα του Just the two of us ο Παναγιώτης Πετράκης και η Εύη Αδάμ;

Γιατί δεν ήταν στο ξεκίνημα του Just the two of us ο Παναγιώτης Πετράκης και η Εύη Αδάμ;Απόψε, στο χριστουγεννιάτικο σόου του παιχνιδιού, όλοι οι συμμετέχοντες σ’ αυτό, είτε έχουν αποχωρήσει,

Χολιγουντιανό αστέρι της Gwyneth Paltrow

Χολιγουντιανό αστέρι της Gwyneth PaltrowΤο δικό της αστέρι στον πιο φημισμένο δρόμο του Hollywood, Walk of Fame, απέκτησε η Gwyneth Paltrow.

Video: Δείτε την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Just the two of us

Video: Δείτε την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Just the two of us

       Σε άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα το σημερινό live του Just the two of us.