Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Big Brother:Ποινή για την χαμηλή βαθμολογία!

studio.jpg Έτσι! Σιγά μην υπήρχε live χωρίς εκπλήξεις! Και την νέα έκπληξη μας την ανακοίνωσε η Ρούλα αμέσως μετά την παρουσίαση του τραγουδιού της Εβελίνας!
 
Αφού και η ίδια τη διαβεβαίωσε ότι αν ήταν κριτής σε μουσικό διαγωνισμό σίγουρα θα την θεωρούσε εξαιρετική και το ίδιο επιβεβαίωσαν και οι Συγκάτοικοι φωνάζοντας «σούπερ σούπερ», η Εβελίνα ευχαρίστησε τον καλό της δάσκαλο Νίκο Τερζή! Και όπως εκμυστηρεύτηκε στη Ρούλα είχε έντονη αγωνία για τις «επιδόσεις» της γιατί ποτέ δεν έκανε φωνητική και ποτέ δεν θεωρούσε ότι έχει καλή φωνή!

evelinastudio.jpg
 
Ωστόσο το αποτέλεσμα άλλα έδειξε και σε αυτό συμφώνησαν παμψηφεί και η Ρούλα και οι Συγκάτοικοι της! Τόσο που ο Μιχάλης την βαθμολόγησε με ένα μεγάλο 9άρι! Γιατί η έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι ο κάθε τραγουδιστής-Συγκάτοικος θα βαθμολογείται από ένα Συγκάτοικο του και αυτές οι ψήφοι θα κρίνουν το μέλλον της ερχόμενης βδομάδας!
 
Δηλαδή…Όποιος συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία θα πάρει τη «χάρη» της εβδομάδας, ενώ όποιος συγκεντρώσει τη μικρότερη θα πάρει την «ποινή»… Θα πέσουν κεφάλια;…
 
ΗΜΕΡΑ 84 21:46
Big-Brother.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου