Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Big Brother: Βόλος αγαπάει Γιώργο!

roulagiorgos.jpg
Σίγουρα δεν το περίμενε αλλά το έπαθε και αυτό ο Γιώργος μας! Εμ, BigBrother μου ήθελες; Ζήσε τώρα την συγκίνηση!
 
Γιατί και εντάσεις είχε η εβδομάδα – λόγω του τσακωμού με τη Στέλλα – και μπόλικο άγχος για την αποστολή, και εντατική προετοιμασία, και αγωνία για την τελική εκτέλεση! Αλλά…και συγκίνηση για το Γιώργο μας που μπορεί να μην «έχει πακέτο», αλλά έχει γράμμα! Και μάλιστα γράμμα από το Βόλο!

gio.jpg
 
Η μαμά του αποφασίζει να του γράψει δυο λογάκια. Είναι παραμονή Χριστουγέννων και το γιορτινό τραπέζι είναι έτοιμο. Το μόνο που λείπει είναι ο υιός Γεώργιος…Παρηγορείται όμως η μητέρα που τον βλέπει έστω από την τηλεόραση! Ωστόσο τους λείπει και τους λείπει πολύ! Αλλά είναι δύο γονείς περήφανοι που ελπίζουν ο γιός τους να είναι καλά και να περνάει όμορφα στο σπίτι! Αλλά όσο και αν η φατσούλα του βγαίνει καθημερινά στην τηλεόραση, για την μητέρα και τον πατέρα του, παραμένει πάντα ο δικός τους άνθρωπος, ο δικός τους Γιώργος! Και αυτό ότι και να γίνει, δεν θα αλλάξει ποτέ! Γιατί το αίμα νερό δεν γίνεται, ως γνωστόν! Και ειδικά τώρα που είναι Χριστούγεννα, η έλλειψη του Γιώργου γίνεται ακόμα πιο έντονη! 
 
Μετά από αυτά τα συγκινητικά δεν χρειάζεται να αναρωτηθείτε αν συγκινήθηκε, ναι; Γιατί ένα δάκρυ κύλησε και αργότερα άλλο ένα και μετά ακόμα ένα… 

ΗΜΕΡΑ 84 21:53
Big-Brother.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου