Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 16/12

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη εξακολουθεί μέχρι το απόγευμα να βρίσκετε στον Κριό και να κάνει κάτι όμορφα εξαγωνάκια με τον Ποσειδώνα και το Χείρωνα αντίστοιχα. Ουσιαστικά λειτουργεί σε ένα όμορφο και πιο γλυκό επίπεδο. Προφανώς και με την επικουρία του Ερμή που έχει βάλει την όπισθεν δεν αποκλείεται φίλοι και συναισθηματικό παρελθόν να σας χτυπήσουν την πόρτα ή το τηλέφωνο.

Κριός
Τιθασεύστε τα πάθη και την παρορμητικότητα σας. Τα εξάγωνα της Σελήνης σας κάνουν πιο ευαίσθητούς και με ροπή στα συναισθηματικά πισωγυρίσματα. Στα επαγγελματικά χρειάζεται προσοχή γιατί ίσως τα πράγματα ζορίσουν εξαιτίας λαθών άλλων που θα τα λουστείτε εσείς
Ταύρος
Από το βραδάκι αρχίζετε και παίρνετε τα επάνω σας με ...ανυπολόγιστες συνέπειες για τους άλλους. Όμως όλο το πρωινό θα πρέπει να προετοιμάζεστε για τις στιγμές που ετοιμάζονται να έλθουν. Αισθηματικά ίσως πάνω στη ροή του λόγου δημιουργηθούν εντάσεις, μιας και ίσως ειπωθούν κάποια πράγματα… κατά λάθος.
Δίδυμοι
Η στάση που έχετε κρατήσει αυτές τις μέρες ίσως τελικά να σας βγει σε καλό. Στα επαγγελματικά κάποιες αποφάσεις θα σας φέρουν εκτός εαυτού μιας και ίσως νιώθετε πως κάποιοι αποφασίζουν για εσάς χωρίς εσάς. Δώστε τόπο στην οργή και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.
Καρκίνος
Προσωπικές διενέξεις θα υπάρξουν στο οικογενειακό περιβάλλον. Κρατήστε χαμηλούς τόνους μιας και οποιαδήποτε ανταπάντηση ίσως γίνει αιτία σύρραξης. Τα αισθηματικά δεν πάνε και τόσο καλά αλλά εσείς ως δεξιοτέχνες ...μαλαγάνες έχετε τον τρόπο να τα γυρίζετε υπέρ σας.
Λέων
Τα προσωρινά μέτρα που λαμβάνετε για να κρατήσετε μακριά κάποιους, τελικά σας κάνουν να φαίνεστε ανακόλουθοι στα μάτια τρίτων. Η ερωτική σας ζωή είναι καλή αλλά θα δυσκολευτείτε να της προσδώσετε τη λάμψη που θα θέλατε. Προσοχή στα οικονομικά ίσως βγείτε εκτός προϋπολογισμού.
Παρθένος
Δυνατά συναισθήματα θα αναπτυχθούν σήμερα. Όμως σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η ...οργή. Προφανώς όσο και καλή διάθεση να έχετε άμα βλέπετε πως επάνω στον εργασιακό οργασμό ο συνάδελφος μιλάει ασταμάτητα με την κοπέλα από το δίπλα γραφείο τότε δεν αποκλείεται να τον αρχίσετε τα γαλλικά του sorbone II.
Ζυγός
Σήμερα ίσως βρεθείτε σε ρόλο κηδεμόνα και συμβούλου σε άτομα που σας έχουν ανάγκη. Βέβαια μάλλον νιώθετε σαν τον Χείρωνα που θεράπευε του άλλους αλλά όχι τον εαυτό του. Στα αισθηματικά ίσως νιώσετε πως το συναίσθημα δεν σας βγαίνει. Μη φταίει η διάθεση, μην είναι οι ντολμάδες; Όπως και να χει εσείς διπλωμάτες από την φύση σας το κάνετε να φαίνεται σαν αδιαθεσία.
Σκορπιός
Τα κηρύγματα που κάνετε για συναισθηματική πίστη και ηθική μάλλον είναι αντίστοιχα αυτού που μιλάει για το πώς οι καραφλοί κάνουν κοτσίδες. Αφήστε τη θεωρία και προχωρήστε στην πραγμάτωση αυτών που λέτε. Στα επαγγελματικά ίσως προκληθείτε και τελικά το κάνετε το ξέσπασμα. Και να σου τα σουβλάκια , οι πίτσες και τα παχυντικά.
Τοξότης
Όποιος σας τηλεφωνήσει σήμερα για εξυπηρέτηση να ξέρετε πως το «ΝΑΙ» ισούται με το «είμαι θύμα». Αισθηματικά κάποια ψυχολογικά πάνω-κάτω να φαντάζουν στους άλλους λιγάκι κουλά αλλά θα πρέπει τουλάχιστον στους δικούς σας να ομολογήσετε τι συμβαίνει.
Αιγόκερως
Η μέρα το πρωί ίσως σας κεντρίσει τα νεύρα, μιας και θα δείτε πολλούς να μιλούν με ύφος χιλίων καρδιναλίων για θέματα που δεν κατέχουν. Από το βράδυ όμως σας βλέπω να ανακάμπτετε, μιας και οι πλούσιες συναισθηματικά στιγμές θα σας κάνουν να νιώσετε πιο χαλαροί και πιο cool.
Υδροχόος
«Χτύπα και άλλο θα το αντέξω» έλεγε ο Πετρέλης αλλά στην περίπτωση σας έχω τις επιφυλάξεις μου. Από το βράδυ αρχίζει ένας βομβαρδισμός ειδήσεων που τελικά ίσως είναι disney on ice και κοκκινοσκουφίτσα together. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας μιας και εσείς είσαστε πλασμένοι με τρέλα και κορδέλα
Ιχθείς
Σημειολογικά σήμερα ίσως νιώσετε πως κάποια πράγματα δεν τσουλάνε και όσο και αν το ένστικτο σας λέει να φύγετε μακριά τελικά η περιέργεια σας εξωθεί να το ψάξετε παραπέρα. Τελικά ίσως το λαβράκι που θέλετε να βγάλετε να σας βγει ...αθερίνα. Από το βράδυ τα πράγματα ασφαλώς θα είναι πιο ευχάριστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου