Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 10/12

Γενικό προφίλ: 
Παρασκευή έφτασε και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα δημοτικότητας ΔΝΤ ενώ η Σελήνη στον Υδροχόο μας απελευθερώνει από την υπευθυνότητα και την μουρτζουφλιά των πλανητών στον Αιγόκερω. Οι ειδήσεις ίσως σήμερα να είναι πικάντικες αλλά προσέξτε μην σας ...κάψουν. Κοιτάτε εσείς τη δουλειά σας και άλλοι τη δική τους. Αποφύγετε να ξεστομίσετε λόγια που θα τα μετανιώσετε.

Κριός
Η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθά να βρείτε το κουράγιο να αντέξετε τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται. Το κακό είναι πως στην παρούσα φάση ίσως δεχτείτε προκλήσεις από πολλούς. Αποφασίστε να κάνετε αυτά που πρέπει, χωρίς υπερβολές. Συναισθηματικά, πριν ξεσπάσετε αναλογιστείτε τα πραγματικά αίτια του θυμού σας.
Ταύρος
Σήμερα πληρώνετε, κερνάτε και γενικά παίρνετε τα πάνω σας από μια είδηση που περιμένατε και τελικά αποδεικνύεται χρυσάφι. Στα ερωτικά ίσως νιώσετε πως θέλετε το «κάτι παραπάνω» και τελικά αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Προσοχή στις παρεξηγήσεις με πρόσωπα εξουσίας.
Δίδυμοι
Ζητήματα οικονομικά καθώς επίσης και επαγγελματικά θα σας ταλαιπωρήσουν ιδιαίτερα μιας και έχετε επιφορτιστεί πολλά ζητήματα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε διαμάχες τρίτων και προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα φυσικά σας χαρίσματα. Οι πολυποίκιλες επαφές και τα κουτσομπολιά θα σας βοηθήσουν να ξεχαστείτε.
Καρκίνος
Password: ψυχραιμία, code name: revenge!! Μια λυσσαλέα επιθυμία για επίθεση σε κάθε τι που σας πόνεσε. Σήμερα οι πιθανότητες είναι εναντίον σας. Μη παίζετε με τα νεύρα των άλλων γιατί είσαστε σαν το κόκκινο πανί μπροστά στα μάτια του αφηνιασμένου ταύρου. Στα οικονομικά, έσοδα-έξοδα σημειώσατε Χ.
ΛέωνΣήμερα η μέρα έχει ένταση και πάθος στην εργασία αλλά και μερικά απρόσμενα γεγονότα που τελικά ίσως να σας εκνευρίσουν. Η παθητικότητα δεν σας ταιριάζει πολύ περισσότερο που κάποιοι φαίνεται να έχουν ξεφύγει τελείως. Από το απόγευμα το Λιοντάρι που έχετε μέσα σας γίνετε γκριφόν – κανίς για το καναπέ με όρεξη για χαδάκια.
ΠαρθένοςΑποφύγετε τις κρίσεις πανικού σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα αφού ξέρετε πως θα τα καταφέρετε γιατί η ζωή σας έχει δείξει πως μπορείτε να τα φέρνετε βόλτα. Συναισθηματικά πρέπει να κάνετε το κάτι παραπάνω γιατί η σχέση σας ίσως και να υποφέρει εξαιτίας του εργασιομανή και μονοδιάστατου χαρακτήρα σας.
Ζυγός
Η Σελήνη στον Υδροχόο σας οπλίζει με το θάρρος της άγνοιας κινδύνου αλλά και της τύχης. Όμως, επικοινωνιακά σήμερα δεν το ‘χετε. Το να πείσετε (πλην του εαυτού σας), είναι σαν να περιμένετε από τραυλό να τραγουδήσει Nessun Dorma και να σαγηνεύσει το πλήθος. Στα εργασιακά ίσως αγχωθείτε.
Σκορπιός
Η σημερινή μέρα είναι κάπως κουραστική αλλά και εκνευριστική. Εσείς όμως με την ικανότητα εστίασης σε ένα στόχο είσαστε στον κόσμο σας και αυτό δεν σας πειράζει. Στα αισθηματικά σταματήστε να αναζητάτε τον πόνο και την απόρριψη γιατί ίσως τελικά αυτό σας πηγαίνει γενικά πίσω. Νέες γνωριμίες – νέα ζωή.
ΤοξότηςΟικονομικό κραχ σας έχει βρει, μιας τσέπες και καταθέσεις είναι πιο στεγνές και από την έρημο Σαχάρα. Στα προσωπικά, οκ, χάρη στην αισιοδοξία σας πετάτε αλλά πόσο άνετα μπορεί να νιώθετε όταν δεν έχετε ούτε μαντήλι να κλάψετε. Προσέξτε πως θα εκφραστείτε.
Αιγόκερως
Το εγώ σας σήμερα ίσως φτάσει στην κορυφή των Ιμαλαΐων. Μαζί και η απαξιωτική στάση σας απέναντι σε τρίτους. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους μιας και η έξωθεν ζήλια έχει διαβρωτικές ιδιότητες. Στα ερωτικά ίσως κάποια πράγματα στραβώσουν εξαιτίας λαθών της συμπεριφοράς σας.
Υδροχόος
Προσοχή σήμερα γιατί «δαγκώνετε». Τα νεύρα σας είναι σε τέτοια τρομερή κατάσταση που άνετα επάνω τους παίζει βιολί. Η μέρα δεν αργεί να γίνει καλύτερη από κάποιες ειδήσεις – τηλέφωνα που θα σας κάνουν πολύ καλό. Όλα θα πάνε καλύτερα, αρκεί να είσαστε χαλαροί.
Ιχθείς
Η Σελήνη στον 12ο οίκο, σας βοηθά να δείτε τα λάθη των προηγούμενων ημερών που επιπλέον πρέπει να τακτοποιήσετε. Στα αισθηματικά σας ίσως κάποιες αποκαλύψεις να σας φέρουν σε δυσχερή θέση. Προσπαθήστε να είσαστε ψύχραιμοι ή τουλάχιστον κάντε τους ψύχραιμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου