Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

VIDEO: Τα κορίτσια ή η Καγιά πρέπει να διαβάζουν περιοδικά μόδας;

VIDEO: Τα κορίτσια ή η Καγιά πρέπει να διαβάζουν περιοδικά μόδας; Μάλλον η Βίκυ Καγιά πρέπει να διαβάζει περισσότερα περιοδικά μόδας απ’ ότι συμβουλεύει τα κορίτσια καθώς, φαίνεται ότι οι γνώσεις της για κορυφαίους σχεδιαστές μόδας είναι… ελλιπείς.
Τι εννοούμε; Λάθος πρώτο: Από το 1996 έως το 2003 βραβεύτηκε τέσσερις φορές ως καλύτερος Βρετανός σχεδιαστής μόδας. Επιπλέον, το 2003 βραβεύτηκε ως σχεδιαστής της χρονιάς. Μετά από μία σύντομη αλλά επεισοδιακή παραμονή στον οίκο Givenchy, με συνιδιοκτήτη του οίκου του τον όμιλο Gucci, ο Alexander McQueen, καταγοήτευσε το κοινό με τις δημιουργίες του. Το λάθος της Βίκυς Καγιά και η σωστή απάντηση; Ο σχεδιαστής δεν συνεργάστηκε ποτέ με τον οίκο Dior όπως ακούστηκε στο reality μοντέλων. Αλλά τα σφάλματα της παρουσιάστριας δεν σταματούν εκεί… 
Λάθος δεύτερο: «Ο Πολατόφ έχει πεθάνει και είναι Έλληνας» ακούστηκε στο Next Τop Μodel! Νεκρός είναι αλλά Έλληνας… ήταν λέμε εμείς και η σωστή γραμματική! 
Ίσως η Βίκυ Καγιά να πρέπει να σταματήσει να λέει στα κορίτσια του παιχνιδιού να διαβάζουν και να μαθαίνουν πράγματα για τον χώρο της μόδας και να το κάνει πράξη πρώτα η ίδια!
Δείτε το video: 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου