Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

anto.jpgΌχι με ένα και δύο, αλλά με έξι ολόκληρα κόκκινα φαντασμαγορικά αστέρια, βραβεύτηκε από τους Συγκάτοικους του ο Αντώνης! Και μεταξύ μας, σίγουρα είναι πιο ικανοποιημένος από τον Γιώργο…


Ο Αντουάν μας λοιπόν πήρε τα βραβεία καλύτερης απόδοσης σε αποστολή, φιλίας, σεφ, ευαισθησίας, φαρσέρ και ομαδικότητας! Αμέ!


Βαθειά συγκινημένος για την τιμή που του έκαναν οι Συγκάτοικοι, ευχαρίστησε τους φίλους του για την στήριξη τους και για τις εκπληκτικές στιγμές που ζει μαζί τους και ελπίζει να επαναληφθούν και εκτός σπιτιού! Γιατί για τον Αντώνη μας, οι Συγκάτοικοι του είναι μια ακόμα οικογένεια που αγαπάει πολύ!

Μάλιστα όταν είδε στο βίντεο και το αγαπημένο του «παπάκι» έριξε και ένα δάκρυ γιατί αυτά έχει ο έρωτας!.. Όσον αφορά το βραβείο καλύτερης απόδοσης στις αποστολές, αυτό θεωρεί πως θα έπρεπε να το πάρουν η Εβελίνα και ο Λιάκος που ξεπέρασαν τον εαυτό τους! 

Έδωσε όμως μια υπόσχεση στους Συγκατοίκους του! Με αφορμή το βραβείο του καλύτερου φαρσέρ, τους προειδοποίησε ότι οι φάρσες θα συνεχιστούν και τώρα ετοιμάζει την καινούργια του και πολλά υποσχόμενη φάρσα!

Be aware Συγκάτοικοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου