Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Big Brother: Η ψεύτικη μυστική αποστολή!

antonis_enhmerwsh490.jpgΗ δήθεν μυστική αποστολή λέει ότι ο Γιάννης, πρέπει να μιλήσει στην γυάλινη μπάλα με τον Άη Βασίλη που βρίσκεται στο σαλόνι, να πει ένα τραγούδι και κάποια ευχή.


Ενώ ο Γιώργος είναι ξαπλωμένος, ο Αντώνης και ο Αλέξης τον ενημερώνουν γι’ αυτό και φυσικά ο Γιώργος δέχεται, αφού έχει πάντα την διάθεση να κοροϊδεύει τον Γιάννη!



Το ωραίο είναι πως ούτε ο Γιώργος ξέρει ότι είναι σκέψη των άλλων δύο η δήθεν αποστολή. Απλά νομίζει πως είναι και αυτός στο κόλπο! Το σχέδιο καταστρώθηκε και είναι και συγκεκριμένο! Απαγορεύεται η πετροπέρδικα και άλλα τέτοια τραγούδια! Θέλουμε Χριστουγεννιάτικα μέρες που είναι!

Ο Γιώργος τους καθησυχάζει ότι θα τον καταφέρει!

alex_kapnis490.jpg

Ο Αλέξης επιστρέφει να δυσκολέψει τον Γιώργο με την δήθεν αποστολή που έχει, λέγοντας πως ο Big Brother τους δυσκόλεψε και μέσα σ’ αυτά πρέπει ο Γιάννης να φοράει και το ανάλογο χριστουγεννιάτικο σκουφάκι!

Για να είναι σίγουρος ο Αλέξης, πως ο Γιώργος θα το προσπαθήσει του υπενθυμίζει πως δεν πρέπει να χάσουν αυτή την αποστολή εάν θέλει να κάνουν καλά Χριστούγεννα και να μην έχουν κυρώσεις από τον «Μεγάλο» !

katalave490.JPG

Ο Γιάννης όμως κάτι κατάλαβε και όταν ρωτά τον Αλέξη τι, η απάντηση του παστίτσιου δεν φάνηκε πειστική και του είπανε να μην μιλά γιατί κάτι ετοιμάζεται για τον Γιώργο!

Τελικά ποιός είναι το θύμα;;


ΗΜΕΡΑ 77 13:32
Big-Brother.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου