Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Big Brother: «Ο Αλέξης είναι ανώριμος»…

xristina.jpgΌταν κλείνεις μια πόρτα, μια άλλη ανοίγει! Έτσι και η Χριστίνα, όταν έκλεισε την πόρτα του σπιτιού, βρέθηκε στο στούντιο παρέα με τη Ρούλα! Και εκεί ήθελε, δεν ήθελε, θα αποκάλυπτε στη Ρούλα όλα αυτά που θέλουμε να μάθουμε!
Φυσικά στην αρχή η Ρούλα μας την πήγε λάου λάου…Τα είπανε λίγο για την αυτοπεποίθηση που δεν έχει μπόλικη το Χριστινάκι – γιατί βρε παιδί; - και για τις δυσκολίες που είχε στην αρχή μέχρι να αφεθεί και να είναι ο εαυτός της!
Και φυσικά η κουβέντα πήγε σε αυτόν που όλοι περιμέναμε να πάει, για να λύσουμε και εμείς τις απορίες μας! Το έφερε από ΄δω η Ρούλα, το έφερε από ΄κει και τελικά την ρώτησε αν τον Αλέξη τον έβλεπε φιλικά ή ερωτικά! Η Χριστίνα εξηγεί ότι πριν μπει τον έβλεπε καθαρά φιλικά! Αλλά όταν ένα εμφανίσιμο αγόρι σαν τον Αλέξη ζουζουνίζει συνέχεια ένα κοριτσάκι σαν τη Χριστίνα, τι κάνει και αυτό κάποια στιγμή μπαίνει σε σκέψεις…Κοινώς την έβαλε στο τρυπάκι που ήθελε…

studio.jpg
Δηλαδή το Χριστινάκι τον ερωτεύτηκε; Μμμμ…τελικά μάλλον όχι…Όταν ο Αλέξης έφυγε από το σπίτι, έκατσε και σκέφτηκε και κατέληξε πως δεν είναι ερωτευμένη μαζί του! 
Και επειδή η Χριστίνα μας είναι ειλικρινές κορίτσι, δεν κρύβει ότι όταν ο Αλέξης επέλεξε την Στέλλα, εκείνη φρίκαρε! Και όσον αφορά τη Στέλλα, ήταν στιγμές που η συμπεριφορά και οι κινήσεις της την ενοχλούσαν! Αυτό θα πει ειλικρίνεια!
Και ποια λέξη Χριστινάκι θα ταίριαζε στον Αλέξη; «Α-νώ-ρι-μος»! Ωστόσο σημειώστε ότι το είπε με ένα μεγάλο μεγάλο χαμόγελο! Και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση από δω και πέρα να ξανακάνει κάτι μαζί του, ακόμα και αν γυρίσει σε εκείνη μετανιωμένος! Όχι, όχι, όχι! «Πέταξε το πουλάκι!»…

ΗΜΕΡΑ 78 22:20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου