Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Big Brother: They are back! Η μεγάλη επιστροφή!

nikoleta.jpgΟ BigBrother έχει κέφια!
 
Αυτό και αν είναι έκπληξη! Ο BigBrother ακούει το πνεύμα των Χριστουγέννων να του χτυπά την πόρτα! Και εκείνος του ανοίγει! Επηρεασμένος λοιπόν από το χριστουγεννιάτικο κλίμα αποφασίζει να κάνει ένα μεγάλο δώρο!
 
Δύο παλιοί Συγκάτοικοι θα ξαναγυρίσουν στο σπίτι! Και η απόφαση ανήκει στους τωρινούς Συγκάτοικους! Με μια μόνο απουσία, όλοι οι άλλοι είναι παρόντες και θέλουν να ξαναζήσουν τη μεγάλη εμπειρία!


 
Η Ρούλα αρχικά μας ξανασυστήνει τη Νικολέτα! Ανανεωμένη και πολύ εορταστική λέει στη Ρούλα ότι θα ήθελε πολύ να ξαναμπεί στο σπίτι, όπου τα πράγματα είναι πιο ήρεμα από το μπάχαλο που άφησε, και οι Συγκάτοικοι πιο δεμένοι…

valentina.jpg
 
Με ξανθό μαλλί και πολύ extreme κούρεμα, η Βαλεντίνα αν δεν είναι έτοιμη για ροκ καριέρα, είναι σίγουρα έτοιμη να γυρίσει στο σπίτι! Και σε εκείνη οι Συγκάτοικοι φαίνονται πιο δεμένοι και τώρα η κατάσταση θα της ταίριαζε περισσότερο από πριν. Το παρεάκι της πάντως δεν θα το άλλαζε – Φου, Στέλλα και Γιώργος, παραμένουν τα κολλητάρια της!
 
ntoreta.jpg
 
Νέο λουκ και για τη Ντορέτα μας! Ντορετάκι φρεσκότατη σε βρίσκω, μπράβο! Έτσι φρέσκια και ανανεωμένη επίσης φλερτάρει με την ιδέα να ξαναμπεί στο «πλοίο της αγάπης» όπως ονομάζει το big σπίτι! Και όπως δηλώνει, αν η ίδια είχε γίνει ερωμένη του Ηλία, τότε οι εξελίξεις στο σπίτι θα ήταν ακόμα πιο αγαπησιάρικες! Γιατί το BigBrother είναι «μικρόβιο και πάθος»!

ledakis.jpg
 
Αν και κολλημένος τρελά με την αγαπημένη του Κρήτη και ο Γιάννης Λεδάκης θα ήθελε να επιστρέψει στην BigBrother εμπειρία, αφού του λείπει πολύ το «κλίμα» του σπιτιού!

mixalis.jpg
 
Το ίδιο και ο Μιχάλης, που αν και μακριά παρακολουθεί BigBrother από την Κύπρο και τους έχει όλους στην καρδιά του! Θεωρεί ότι τα πράγματα τώρα είναι κάπως πιο δύσκολα στο σπίτι, αλλά το κόλλημα είναι κόλλημα! Η Ρούλα κατάφερε όμως να τον στριμώξει, ρωτώντας τον αν είναι ερωτευμένος! Αρχικά αμήχανος, έπειτα προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση και τελικά ξεστόμισε ένα «όχι»…Γιατί όχι καλέ;!

kores.jpg
 
Γιορτινές και φρέσκιες ήταν και οι Εβελίνα, Νάρα και Μαρία που από το στούντιο έστειλαν τα φιλιά τους στα παιδιά και περίμεναν με αγωνία την ψήφο τους! Τελικά οι Συγκάτοικοι ψήφισαν από ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι! Στην ισοψηφία Λεδάκη – Μιχάλη, ο Ηλίας ως αρχηγός έπρεπε να επιλέξει έναν από τους δύο!
 
And the winners are… Εβελίνα και Μιχάλης! Για ελάτε, για ελάτε! Να δούμε ποιες νέες συμπεριφορές και ανατροπές θα φέρετε μαζί σας!...

ΗΜΕΡΑ 78 21:12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου