Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 7/12

Γενικό προφίλ
Η σημερινή μέρα σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ούτε αισιοδοξίας ούτε καλοπέρασης. Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε δεν διαφαίνεται ότι μπορούν να ξεπεραστούν εύκολα. Για αυτό μεταθέστε για αργότερα κάποια πράγματα στα οποία συναντάτε αδιαλλαξία και ακαμψία.

Κριός
Η σημερινή μέρα είναι μια δύσκολη μέρα όπου πολλά πράγματα και σχέδια που θεωρούσατε πως έχουν δρομολογηθεί τελικά αρχίζουν να «κολλάνε» και οι δουλειές στραβώνουν. Η Σελήνη στον 10ο και ο Ερμής αντάμα τελικά θα σας ζορίσουν. Το να χτυπήσετε το χέρι στο τραπέζι ισοδυναμεί με γροθιά στο μαχαίρι.
Ταύρος
Μια μέρα οπού η Αφροδίτη σε 135ο με το Δία ίσως σαν ανοίξει την όρεξη και αρχίζετε να τρώτε ακατάπαυστα. Αυτό θα συμβεί γιατί κάποιοι θα φροντίσουν να σας σπάσουν τα νεύρα. Έτσι αντί να τους φάτε τα σωθικά ως άλλος Hannibal Lecter θα τσακίσετε κοκ, εκλέρ και παϊδάκια. Αντίθετα μπορείτε να περάσετε εκπληκτικά αν ρίξετε το βάρος στα συναισθηματικά σας.
Δίδυμοι
Ένας υπερφορτωμένος 8ος Ηλιακός οίκος σημαίνει ευθύνες και σκοτούρες. Ο Άρης , ξεκουμπίζεται οσονούπω και θα σας απελευθερώσει. Με τα οικονομικά ζητήματα ίσως νιώσετε πως πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Στα συναισθηματικά οι αποτυχίες του παρελθόντος σας έχουν έρθει στο μυαλό και συνδυάζετε τα τότε γεγονότα με το τώρα. Όλα τα δάχτυλα δεν είναι τα ίδια.
Καρκίνος
Σήμερα δεν θα πρέπει να πάτε κόντρα γιατί ίσως τελικά βγείτε χαμένοι. Κάποιοι θα επιχειρήσουν να σας «την πουν» γιατί μάλλον σας την έχουν φυλαγμένη. Οι φίλοι σας και οι συγγενείς σας είναι για εσάς είναι λιμάνι. Και σε μια κακοκαιρία όλοι μπαίνουν στο απάγκιο, στεγνοί-βρεγμένοι.
Λέων
Η δυναμική σας σήμερα είναι σαν τον Πάγκαλο σε παραλήρημα. Κάποια παράπονα που κάνετε ίσως τελικά να είναι υπερβολικά. Και μάλλον μοιάζετε με τον Roadrunner που έχει μάθει να τρέχει από ...συνήθεια. Στη δουλειά διαφαίνεται ένα τρελό χάσιμο. Αποφύγετε τις επικοινωνίες με άτομα που είναι φύρα.
Παρθένος
Σήμερα πετάτε μέσα από το μπαρουτοκαπνισμένο τοπίο. Σαν άλλος Braveheart πάτε για τρελή νίκη κόντρα σε κάθε λογική. Στα ερωτικά ίσως τώρα καταλάβετε πως ο σύντροφος σας υπάρχει και στέκεται δίπλα σας. Άσχετα αν δεν έχουν βοηθήσει οι συνθήκες, η αγάπη είναι δεδομένη.
Ζυγός
Σήμερα νιώθετε πως το σπίτι χρειάζεται περισσότερη προσοχή από εσάς αλλά αυτό πώς να γίνει που τρέχετε σαν τον Usein Bolt για να προλάβετε. Στα αισθηματικά πράγματα που έχετε μέσα σας ίσως θα πρέπει να τα βγάλετε. Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις, χωρίς απαραίτητα να σας πλήττουν άμεσα, θα σας στεναχωρήσουν.
Σκορπιός
Προσωπικά για εσάς δύσκολη δεν μπορεί να την πει κανείς τη σημερινή μέρα. Αντίθετα μέσα στην αναμπουμπούλα και τον πανικό τελικά θα καταφέρετε να εκμαιεύσετε απαντήσεις που περιμένατε καιρό. Αισθηματικά, δεν αποκλείεται έστω και για μια φορά στη ζωή σας να τύχει να κοιτάξετε και κάτι άλλο.
Τοξότης
Σήμερα κάτι τα μειωμένα οικονομικά κάτι η υπεραισιοδοξία σας ίσως σας οδηγήσουν σε οικονομικό αδιέξοδο. Στα επαγγελματικά θα νιώσετε αδικημένος μιας και «συμφωνίες κυριών» δεν θα τηρηθούν. Αναζητήστε τη σιγουριά της επικοινωνίας στο πολύ στενό σας περιβάλλον.
Αιγόκερως
Μια μίνι ανασκόπηση των γεγονότων των τελευταίων ημερών τελικά θα σας κάνει να αντιληφθείτε πως περιτριγυρίζεστε από κόλακες και γενικά από άτομα που δεν είναι δίπλα σας πιστοί όσο δείχνουν. Στα αισθηματικά σήμερα αφήστε κατά μέρος τη φιλοσοφία και τις βαρύγδουπες συζητήσεις γιατί ίσως πληγωθείτε.
Υδροχόος
Με τόσους πλανήτες στον 12ο οίκο μοιάζετε με θηρίο στο κλουβί. Πρώην φίλοι και συνεργάτες εποφθαλμιούν την πορεία σας και ίσως τελικά σας ζορίσουν. Εννοείται πως δεν επιτίθεστε. Κάνετε υπομονή και το έργο που παράγετε πάει τριμμένο στη μούρη τους. Δυσκολίες στην επικοινωνία.
Ιχθύες
Τη σημερινή μέρα μπορείτε με φίλους και γνωστούς να κάνετε σχέδια. Χρειάζεται όμως να οριοθετήσετε το τι ακριβώς ζητάτε. Η παπάς-παπάς ή ζευγάς-ζευγάς. Στα οικονομικά στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις αφού συζητήσεις που παρά το γεγονός ότι αφήνουν υποσχέσεις είναι αδιέξοδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου