Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 6/12

Γενικό προφίλ
Αστροβαρεμένα μου, καλή σας ήμερα. Χρόνια πολλά στους Νίκους, τις Νίκες, τις Νικολέτες και λοιπούς. Η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Τοξότη αλλά οι όψεις που έχει θα μας στύψουν σαν τον δυόσμο μέσα στο mojito. Η σημερινή μέρα δεν παρέχει εχέγγυα, ούτε σιγουριά. Χρειάζεστε λίγο προσοχή στην οδήγηση και γενικά στο τι λέτε, διότι ο Άρης-θεός του πολέμου δεν αστειεύεται. Μην κάνετε κινήσεις που είναι περιττές.

Κριός
Τα γεγονότα σας επιβεβαιώνουν. Όμως δεν θα πρέπει να επαναπαύεστε γιατί οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες από εσάς είναι πολλές. Προβλήματα που θα ανακύψουν απαιτούν ψυχραιμία και θα πρέπει να ξέρετε πως οι λύσεις υπάρχουν. Οι αξιώσεις μπορεί να είναι υψηλές μα οι δυνατότητες σας είναι απεριόριστες.
Ταύρος
Εξαιρετική μέρα για αγορές απλά όχι gadget. Πάρτε ρούχα, παπούτσια, αρώματα αλλά όχι ηλεκτρονικά εκτός αν θέλετε να ανοίξετε παρτίδες με το service της αντιπροσωπείας. Οι εξόφθαλμες προτιμήσεις που επιδεικνύετε σε κάποια συγκεκριμένα άτομα τελικά μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν.
Δίδυμοι
Ο Lou Reed είχε πει ένα τραγούδι το perfect day. Για εσάς σήμερα δεν είναι ακριβώς έτσι και ίσως νιώσετε άβολα με την παρουσία ή την εμμονή κάποιου. Οι λογομαχίες δεν θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αποφύγετε συναλλαγές σε μέρη που απαιτούν υπομονή.
Καρκίνος
Σήμερα στα εργασιακά ίσως νιώσετε πως κάποιοι παίζουν με τα νεύρα σας. Μάλλον έχετε δείξει μεγάλη ανοχή και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Στον αισθηματικό τομέα, κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν αν και θα σας προβληματίσουν τελικά είναι για το καλό της σχέσης.
Λέων
Οι προσπάθειες που καταβάλετε σήμερα αρχίζουν να φτάνουν στον σημείο που επιθυμείτε. Στα συναισθηματικά δεν αποκλείεται να δεχτείτε κάποιο τηλεφώνημα που σκοπό έχει να σας αναστατώσει. Ίσως κάποια ζητήματα να χουν ήδη δρομολογηθεί και οι όποιες συζητήσεις να είναι επιβλαβείς.
Παρθένος
Σήμερα ίσως θα έπρεπε να ασχοληθείτε με πράγματα που απαιτούν μελέτη και προσοχή για αυτό τα κινητά και τα σταθερά κλειστά. Ίσως νιώσετε πως κάποια πράγματα που έχετε επωμισθεί, τελικά δεν είναι του αντικειμένου σας. Περιμένετε οικονομική ανάσα.
Ζυγός
Η υπομονή και η καρτερικότητα που προσφέρει ο Κρόνος στο ζώδιο σας είναι για εσάς ασπίδα προστασίας από τις δυσκολίες και τα ευτράπελα της ημέρας. Οικονομικά σήμερα ίσως δώσετε ρεσιτάλ σπατάλης. Η εμφάνιση σας σήμερα θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού.
Σκορπιός
Η δράση σήμερα, που είναι αναπόσπαστο στοιχείο και τελικά θα σας κάνει να βρεθείτε επικεφαλής στη κούρσα. Σήμερα δεν σας νικάνε με τίποτα (μόνο αν θέλετε χάνετε) μιας και η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη. Αισθηματικά θα περάσετε πολύ όμορφα αρκεί να συμπεριφερθείτε με ζεστασιά.
Τοξότης
Η λέξη ψυχραιμία δεν παίζει και σήμερα είσαστε «ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι, που ...δεν κωλώνει». Πολλά ζητήματα θα επιλυθούν χάρη στη δική σας επιμονή και μαγκιά. Στα συναισθηματικά προσέχετε γιατί μπορεί να τα κάνετε θάλασσα και δεν σας σώζει ούτε ο Άγιος Νικόλαος (ευλόγησον).
Αιγόκερως
Με τρεις πλανήτες στο 12ο Ηλιακό σας οίκο, λίγο οι έγνοιες, λίγο ο πονοκέφαλος, η ψυχολογία σας σήμερα τραβάει τα ζόρια της. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα εργασιοθεραπεία, ενώ για το βράδυ φίλοι και βόλτα για ποτό ή φαγητό είναι το καλύτερο τονωτικό για τη διάθεση σας και παράλληλα, το ιδανικό αγχολυτικό.
Υδροχόος
Σήμερα, θα είσαστε σαν το γαλλικό τραίνο TGV που πιάνει περί τα 400χλμ. Άγχος δημιουργικό, μιας και υπό πίεση αποδίδετε τρελά, έρχεται να σας κάνει να σπάσετε τα χρονόμετρα και να είσαστε στις εργασίες σας right on time. Το βράδυ θα έχει derby μεταξύ ξεκούρασης και οινοποσίας. Σημειώσατε 2.
Ιχθύες
Αν σήμερα είχατε ραντεβού στο κομμωτήριο για περμανάντ, ακυρώστε το, γιατί με αυτά που θα δείτε και θα ακούσετε το μαλλί σας θα κατσαρώσει από μόνο του. Παραμείνετε ατάραχοι και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό, που αν και έχετε υποσχεθεί, μέχρι στιγμής δεν έχετε δείξει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου