Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 26/12

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στην Παρθένο είναι ουσιαστικά το έναυσμα για να πούμε πως καλά φάγαμε - καλά ήπιαμε, ας δούμε όμως και τι δουλειές έχουμε να κάνουμε. Ο Ερμής εξακολουθεί την πορεία με την όπισθεν στο ζώδιο του Τοξότη. Σήμερα νιώθετε πως είναι επιβεβλημένη η ανάγκη για τηλέφωνα και επισκέψεις σε άτομα που έχετε υποχρέωση. Χαλαρές κουβέντες και χριστουγεννιάτικη όμορφη διάθεση.

Κριός
Ο έρωτας ανεβάζει τη διάθεση σας και γενικότερα φρεσκάρει την προσωπική σας ζωή. Τα τετριμμένα και τα συνηθισμένα δεν σας εκφράζουν πλέον, κάντε όμως υπομονή καθότι η κοινωνικότητα σας ίσως μπει προσωρινά εμπόδιο στο να μείνετε μόνοι. Στα δύσκολα αρχίστε την εργασιοθεραπεία με ξεσκονόπανα, κουβάδες κλπ.
Ταύρος
Το ταξίδι συνεχίζεται αλλά πλέον δεν πολύ-πατάτε στη γη μιας και βρίσκεστε σε μια ψυχική ... έκσταση. Η ευεξία σας μάλιστα θα έχει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα και στις σχέσεις σας Στην παρούσα φάση είσαστε εκ των εκλεκτών του ζωδιακού. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.
Δίδυμοι
Σήμερα ίσως νιώσετε πως κάνετε πράγματα έξω από αυτά που θεωρούνται προσιτά και εύκολα για εσάς. Ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη έρχεται να σας θυμίσει την παροιμία που λέει «τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι» αλλά εσάς δεν σας μέλλει καθόλου αυτό. Παίζετε δυνατά και δεν κοιτάτε πίσω.
Καρκίνος
Αν είχατε κατά νου το πρωινό χουζούρεμα και το μάζεμα του σπιτιού για πιο μετά ίσως θα ήταν καλύτερο να το ξεχάσετε. Καθότι αν έρθει κάποιος επισκέπτης - αλεξιπτωτιστής τι κάνετε? Τσάντες απορριμμάτων μάζεμα και σκούπισμα στην ημερήσια διάταξη και αν δώσει ο Θεός θα υλοποιήσετε τα ... όνειρα σας το μεσημεράκι.
Λέων
Τα δωράκια και οι φιλοφρονήσεις δεν θα λείψουν απλά προσέχετε το τι θα δωρίσετε σε ποιους, γιατί ένα PS3 στη θεία Χαρίκλεια, θα της έρθει κάπως. Επικοινωνιακά έχετε χάρισμα σήμερα μιας και μπορείτε να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε προκύψει, ιδιαίτερα στον συναισθηματικό τομέα.
Παρθένος
Ο ψυχικός σας κόσμος βρίσκεται σε απόλυτη ηρεμία μιας και τα πράγματα που έχετε κατά νου πάνε ρολόι και ας έχουμε Ερμή ανάδρομο. Ακόμα και οι σοβαρές συζητήσεις γίνονται σε ευχάριστο κλίμα και αυτό σας τονώνει και σας δίνει κουράγιο. Στηρίξτε αυτούς που σας έχουν ανάγκη.
ΖυγόςΧρονιάρες μέρες δεν χρειάζονται κατσουφιάσματα. Ο έρωτας άλλωστε θέλει και τα «τσιτώματα» του. Υπό άλλες συνθήκες, θα πληρώνατε μια περιουσία για ένα πραγματικό τσίτωμα στον χειρούργο πλαστικό. Το ταίρι σας το προσφέρει ... αφιλοκερδώς. Ηρεμήστε, διασκεδάστε, και απολαύστε.
Σκορπιός
Αν νιώθετε «τσιμπτιματάκια» στην καρδιά μην τρέχετε για καρδιογραφήματα απλά είναι η ... καψούρα. Για αυτό αφήστε τα δήθεν και τα κόλπα μιας και ο έρωτας δεν είναι πάντα μια «βρώμικη μάχη» αλλά ένας αγνός ... αγώνας.Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και πέστε στην αγκαλιά του προσώπου που αγαπάτε.
ΤοξότηςΟι επιπλοκές στην συναισθηματική σας ζωή απαιτούν χρόνο και καθαρό μυαλό και εσείς ειδικά στο δεύτερο δεν το έχετε. Πρέπει όμως να κατανοήσετε πως ο έρωτας είναι πολύ όμορφη διαδικασία. Στην παρούσα φάση η στάση που κρατάτε τελικά δείχνει πως είσαστε συναισθηματικά ανώριμοι.
Αιγόκερως
Αξιολογήστε τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε και ιεραρχήστε τα θέλω σας. Το τηλέφωνο δεν παύει να χτυπά και αυτό είναι ιδιαίτερα τιμητικό μα λιγάκι σπαστικό. Μια χαλαρή βόλτα θα σας βοηθήσει να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε με τον τρόπο που επιθυμείτε. Χαλαρά!
Υδροχόος
Σήμερα είσαστε για πολλούς το αγαπημένο η το τιμώμενο πρόσωπο αλλά ίδια την στιγμή κάποιοι άλλοι εύχονται να σας καούν τα μελομακάρονα να σας κάνουν οι δίπλες - τρίπλες ή που να σας βγει η γαλοπούλα μετεμψύχωση του Παλαιοκώστα και να πετάξει από το τραπέζι. Η επιτυχία σας σε κάποιους δημιουργεί αλλεργία.
Ιχθύες
Η Σελήνη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο σας κάνει σήμερα να νιώθετε την ανάγκη να προσέχετε την εικόνα σας. Αυτό δεν είναι κακό αλλά σκεφτείτε πως αν έχετε ραντεβού στις 19:15 και εσείς αρχίσετε να ετοιμάζεστε στις 20:00 ίσως να το ... στήσετε το πρόσωπο. «Συγνώμη αγάπη μου αλλά ο Ερμής βλέπεις ....».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου