Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου

Γενικό προφίλ
Καλά Χριστούγεννα – Χαρούμενα Χριστούγεννα σε εσάς και τις οικογένειες σας. Η Σελήνη στο Λιοντάρι σε αντίθεση με Ποσειδώνα και Χείρωνα φέρνει ουσιαστικά την ενσάρκωση του πνεύματος των Χριστουγέννων, αφήνοντας απ’ έξω τα προβλήματα, ρίχνοντας μας έστω και προσωρινά σε μια γλυκεία λήθη. Ακόμα και από το απόγευμα και μετά όταν η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο, αναμένονται θετικά μηνύματα. Γιορτάστε, ζήστε και ξεχάστε τα ...μίση.

Κριός
Δεν τίθεται θέμα παραμυθιού μιας και εσείς νιώθετε πως σήμερα ορίζετε το πεπρωμένο σας. Μακριά από άγχη και δεχόμενοι τις παροτρύνσεις του οικείου περιβάλλοντος τρέχετε, παίζετε, γελάτε και γίνεστε πάλι παιδιά. Βέβαια, θα πρέπει να τσεκάρετε τις δυνατότητες σας γιατί αν ανεβείτε σε παιδικό καρεκλάκι 90 κιλά γομάρι ίσως προσφέρετε μοναδικές στιγμές γέλιου.
Ταύρος
«Τώρα πετώ- πετώ πάνω στα αστέρια» που λέει το τραγούδι. Καλή διάθεση αλλά κυρίως όρεξη να αφήσετε πίσω τα του παρελθόντος. Στα αισθηματικά πάντως, προσέχετε τη συμπεριφορά σας, διότι ίσως πέσετε θύμα του γνωστού «δεν θα βγούμε γιατί έχω πονοκέφαλο» κτλ. Η επικοινωνία είναι στο φόρτε της
Δίδυμοι
Expect the unexpectable. Σήμερα η μέρα σας βοηθά να δεχτείτε προτάσεις που θα σας αφήσουν άφωνους. Τα λάθη υπάρχουν, λόγω Ερμή ανάδρομου, αλλά είναι αμελητέα. Απλά φροντίστε επάνω στη φούρια σας μην μπείτε με το κράνος στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητο για να πάτε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Καρκίνος
Πολλά πράγματα κινούνται υπέρ σας αλλά εσείς επάνω στην προετοιμασία για σαλάτες και γαλοπούλα μάλλον τα αγνοείτε. Αν είστε οικοδεσπότης ή οικοδέσποινα σήμερα είσαστε λίρα 100 μιας και τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις λιχουδιές σας. Προετοιμαστείτε και για κάποιους επισκέπτες που δεν είχατε υπολογίσει.
Λέων
Σήμερα αποδεικνύετε έμπρακτα πως έχετε μεγαλείο ψυχής. Όλα large και δώρα προσφερόμενα με αγάπη είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει. Η μανία για λιχουδιές ίσως σας στοιχίσει 2-3 κιλά αλλά αν δεν βάλετε τώρα κάποια κιλάκια πότε θα τα βάλετε. Χαρά και ευτυχία.
Παρθένος
Η μέρα είναι σήμερα δισυπόστατη. Ξεκινά βρίσκοντας σας κάπως σκεφτικούς και τελειώνει με εσάς να είσαστε επάνω στα τραπέζια και άιντε παλικάρια να καούν τα κάρβουνα. Σήμερα είναι μέρα χαράς και συναισθηματικά θα νιώσετε πως πετάτε. Η καρδιά σας είναι ανοιχτή για να δώσει και να πάρει αγάπη.
Ζυγός
Σήμερα έχει ξυπνήσει ο Nick the Greek μέσα σας και θέλετε να πάτε να τα μαζέψετε από τα καζίνο ανά την επικράτεια. Όμως γιατί δεν προτιμάτε τη ραστώνη της οικογενειακής γαλήνη; Περάστε όμορφα με δικούς σας ανθρώπους και παίξτε το πολύ – πολύ πάρτα όλα ή μουτζούρη στο σπίτι.
Σκορπιός
Εκπληκτική μέρα ειδικά αν πρόκειται να συνδυάσετε της παρέας το τερπνόν μετά του συναισθηματικού ωφελίμου. Αποφύγετε τις μεγαλόστομες κουβέντες και τις επιδείξεις. Αυτό που χρειάζεται είναι περίσσια διάθεση και δημιουργική φαντασία. Διασκεδάστε και κάντε και τους άλλους να διασκεδάσουν μαζί σας.
Τοξότης
Ως γνήσια παιδιά του Δία έχετε το ρίσκο και τη διασκέδαση στο αίμα σας. Οικονομικά σήμερα δεν έχετε όψεις που να προδιαθέτουν για ευχάριστα πράγματα οπότε μην κάνετε κινήσεις πέρα από εκεί που φτάνει το πόδι σας. Η παρέα πετάει από κέφι επειδή η ψυχή της παρέας (εσείς) έχει τρελά κέφια για πειράγματα.
Αιγόκερως
Ο σκοπός σας σήμερα για να περάσετε καλά θα επιτευχθεί στο απόλυτο. Ακόμη και οι συνήθως βαρετές συναντήσεις με συγγενείς ως εκ θαύματος θα πάνε απροσδόκητα όμορφα. Η ανταλλαγή δώρων ίσως βγάλει αυθόρμητο γέλιο γιατί η τύχη παίζει φοβερά παιχνίδια όταν το θέλει.
Υδροχόος
Προσωρινά ίσως νιώσετε πως καλύτερα home sweet home. Όμως οι φίλοι και οι γνωστοί δεν σας αφήνουν σε χλωρό κλαρί και τελικά καταφέρνετε να είσαστε πάλι στο επίκεντρο των χαρμόσυνων γεγονότων. Σήμερα η συναισθηματική ζεστασιά θα δώσει και θα πάρει πράγμα που θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση.
Ιχθύες
Η είσοδος της Σελήνης στον 7ο οίκο, έρχεται να σας αποδείξει περίτρανα πως υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν έστω και με το δικό τους τρόπο. Ευκαιρίες σήμερα θα υπάρξουν πολλές αλλά εσείς πρέπει να ρίξετε το βάρος στους δικούς σας ανθρώπους. Αποφύγετε τις καταχρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου