Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 21/12

Γενικό προφίλ
Ο Ερμής ανάδρομος και στον Τοξότη κάνει την επικοινωνία να είναι στα καλύτερα της. Σαν αναλφάβητος που μεταφράζει κινέζικα... Η Σελήνη από το μέσο της ημέρας εισέρχεται στον Καρκίνο και εκεί αρχίζουν τα όργανα. Όχι πως σταμάτησαν και ποτέ, δηλαδή... Η ψυχολογία είναι με διακυμάνσεις και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και όσο γίνεται πιο ήρεμοι. Η παραμονή σε χώρους με ...σπασίκλες δεν κάνει καλό στα νεύρα. Πηγαίνετε βολτίτσα – πηγαίνετε Χαβάη, πηγαίνετε πλατεία, πηγαίνετε γενικώς... Αποφύγετε αγορά ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών ειδών.

Κριός
Σήμερα ο Ερμής ανάδρομος σας κάνει τρελά χατίρια μιας και αυτό το «κενό» στην επικοινωνία σας δίνει τον κατάλληλο χρόνο να ανασυνταχθείτε. Η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο και η ψυχική σας διάθεση ίσως να χει τα πάνω – κάτω της σαν ψαρόβαρκα στο Cavo Doro. Το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα είναι καλό γιατί σας κάνει να κινείστε με ρυθμούς Θεσσαλονίκης. Χαλαρά και όλα άσπρα.
ΤαύροςΗ σημερινή ημέρα είναι καταλυτική και σας δίνει κίνητρα για το κάτι παραπάνω. Στα αισθηματικά αρχίζετε και παίρνετε τα πολύ πάνω σας και τίποτα δεν σας σταμάτα. Αφήστε την αναβλητικότητα στα επαγγελματικά και προωθήστε τα αιτήματα σας σιγά – σιγά προτού είναι αργά. Η ώρα της ανταμοιβής πλησιάζει.
Δίδυμοι
Η αποτυχία κάποιων να σας κατανοήσουν ίσως σας έχει στοιχίσει αλλά σιγά να μην τα βάψετε μαύρα. Προχωράτε γερά και δεν θα στερηθείτε ευκαιριών. Ίσως μόνο μετρητών. Τα καλύτερα έρχονται και για αυτό πρέπει να σας βρουν σε κατάλληλο ψυχολογικό mood. Κάποια τηλεφωνήματα ίσως σας εκνευρίσουν όμως ακόμα και αυτό θα είναι παροδικό.
Καρκίνος
Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο σας και στον 1ο Ηλιακό οίκο και αυτό είναι εξ ορισμού άξιο ,,,προσοχής. Οι όποιες μεταπτώσεις δεν έχουν να κάνουν με εξωτερικούς παράγοντες και συμβάντα αλλά είναι ζητήματα που σχετίζονται με τα εσώψυχα σας. Και οι αφορμές πολλές. Ακόμα και το ότι δεν σας μπαίνει το ταγέρ που είχατε πάρει πρόπερσι.
Λέων
Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, άντε να δούμε που θα κάτσετε. Τα κάρβουνα πάντως είναι αναμμένα και σας περιμένουν... Σίγουρα πρέπει να προσπαθήσετε και άλλο για τη επίτευξη των στόχων σας, αφού ειδικά στα επαγγελματικά θεωρώ πως το μόνο που μπορεί να σας σταματήσει είναι το εορταστικό ωράριο και οι γιορτές. Απλοποιήστε τη ζωή σας.
Παρθένος
Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής σήμερα κάνει εξάγωνο με Ποσειδώνα και τετράγωνο με Δία και Ουρανό. Ουσιαστικά θα σας κάνει νοητικώς να τραβάτε ηλεκτρικές εκκενώσεις. Κανείς δεν μπορεί ίσως να σας καταλάβει αλλά τελικά θα αποδειχθεί πως έχετε δίκιο. Αισθηματικά ταΐστε τα καβούρια στη τσέπη σας και κάντε κάποιο δώρο στο πρόσωπο. Καλή συμπεριφορά + δώρο = ερωτική ανανέωση.
Ζυγός
Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο ίσως σας πιάσουν βιασύνες για να τα προλάβετε όλα. Πώς να τα προλάβετε όταν κάνετε 3ώρες στάση Zara και 2ώρες στάση Hondos; Σήμερα μπορείτε να πετύχετε πολλά αρκεί να κάνετε ορθή διαχείριση του χρόνου σας. Μη μασάτε, ορμάτε γιατί οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται αλλά δημιουργούνται.
Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σας βοηθά να πετύχετε τους σκοπούς σας κάνοντας-ναι, ναι- πάταγο και εκκωφαντικό θόρυβο. Η μόνη σας αντιπαλότητα είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Προσέχετε λίγο τα οικονομικά σας και τις αναγραφόμενες τιμές, γιατί με τον Ερμή ανάδρομο στον 2ο Ηλιακό σας οίκο δεν αποκλείεται να πληρώνετε ακριβά το μάρμαρο.
Τοξότης
Οι φιλότιμες προσπάθειες σας αποδίδουν καρπούς και γενικά περνάτε όμορφα. Όμως η εντρύφηση σας σε θέματα που δεν είναι του στυλ σας τελικά ίσως σας περιπλέξει σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν άμεσα ή έμμεσα. Ίσως η αποστασιοποίηση να ήταν η πρέπουσα λύση. Αισθηματικά κάντε κίνηση πριν φύγει η πριγκίπισσα η το βασιλόπουλο.
Αιγόκερως
Πόσο μπορεί να στοιχίσει ένα λάθος; Μάλλον πολλά όταν έχετε πάρει επάνω σας το παιχνίδι. Αυτό μπορεί να είναι σενάριο – άσκηση επί χάρτου αλλά εάν ήταν αληθινό; Κάνετε σωστή κατανομή του χρόνου και των προτεραιοτήτων σας γιατί ίσως μπλοκάρετε. Στα οικονομικά τελευταία στιγμή παίρνετε μια ανάσα.
ΥδροχόοςΜαθηματικά κάποιοι σας έχουν καταδικασμένο αλλά εσείς είσαστε ο Dancan Mc Loud του ζωδιακού και τους επιφυλάσσετε μεγάλη έκπληξη. Μπορεί στα επαγγελματικά να ετοιμάζεστε πυρετωδώς, στα συναισθηματικά όμως τα έχετε κάνει μαντάρα. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο.
Ιχθύες
Προσπαθήστε να φορτίσετε τον εαυτό σας με θετική ενέργεια, την οποία ως ,,,συνήθως θα μεταδώσετε και στους άλλους. Προσέχετε τα συμφωνηθέντα διότι μπροστά από τις πιο μεγάλες εξαπατήσεις βρίσκονται οι καλύτερες προθέσεις. Στα αισθηματικά θα περάσετε όμορφα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου