Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 20/12

Γενικό προφίλ
Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους καθιστά την ημέρα άκρως επικοινωνιακή αλλά η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή ανάδρομο συνθέτουν ένα μάλλον ...ξεκαρδιστικό κοκτέιλ. Η επικοινωνία στα καλύτερα της σαν σε ταινία των Monty Pythons... Τα ραντεβού θα πρέπει να προκαθορίζονται και να ζητάτε να σας εξηγούν και τι ώρα ζώνης έχουνε. Διαφορετικά η φίλη σας η Κλέλια μπορεί να σας πει στις 14:30, μπροστά στο Άγαλμα του Κολοκοτρώνη αλλά η κοπέλα να λειτουργεί με ώρα Ασίας και να είσαστε εσείς και ο γέρος του Μωριά. Δυο αγάλματα, ο ένας από φυσικής κατασκευής και εσείς από το κρύο. Κάτι το κλίμα των ημερών κάτι ο Ερμής ανάδρομος θα σας θυμηθούν πολλοί. Το παρελθόν είναι σαν τον ταχυδρόμο. Χτυπάει πάντα δυο φορές.

Κριός
Οι προσπάθειες σήμερα να σας μεταπείσουν κάποιοι μάλλον είναι ανώφελες. Οι αποφάσεις σας είναι πλέον στο στάδιο της εκτέλεσης. Οι αγορές σας περιμένουν να ξεχυθείτε ως κουρσάροι . Λάβετε υπόψη σας τον aggressive χαρακτήρα σας και μη ψωνίζετε με βάση το δικό σας γούστο. Τι να την κάνει την μπλούζα της Liverpool κορίτσι πράμα; Ευχάριστες στιγμές γεμάτες ενέργεια.
Ταύρος
Τα λαμπιόνια αναβοσβήνουν και η διάθεση σας είναι στα πολύ επάνω της. Σήμερα και αφού η ψυχολογία σας είναι υπέροχη εσείς λειτουργείτε με παρορμητισμό, ζητώντας το κάτι παραπάνω. Αποφύγετε όμως τις βιασύνες. Μια καλή παρέα και ένας χαλαρός καφές με πρόσωπα που αγαπάτε έχουν όπως λέει και η γνωστή διαφήμιση «αξία ανεκτίμητη»!
Δίδυμοι
Στάση Allou fun park! Ο Πινόκιο έκανε ρινοπλαστική και οι 7 νάνοι πήραν απότομα από 30 πόντους ο καθένας στο ύψος. Επικοινωνία αλλού για αλλού και σήμερα θυμίζετε κάτι από τα παλιά. Ζήστε το παραμύθι σας αλλά να θυμάστε και κάποια στοιχειώδη πράγματα. Στα εργασιακά το ίδιο χαλαρά μιας και το χαμόγελο σας είναι αφοπλιστικό.
Καρκίνος
Δεν σας παίρνει τίποτα από κάτω και το να μη σηκώνετε τα τηλέφωνα, δεν λέει. Προχωράτε γερά και μπορείτε να τους σαλτάρετε όλους. Ψυχικά αποθέματα έχετε, φίλους που σας αγαπάνε έχετε άρα είσαστε πλούσιοι. Μπορεί να μην έχετε πρόσβαση για το Saint Moritz αλλά λίγο είναι να γυρνάς από τη δουλειά και να ακούτε «αγάπη μου τι θα κάνουμε σήμερα;»
Λέων
Αφήστε τα ζητήματα που σας απασχολούν παραέξω. Δεν σας κάθετε και το στοίχημα, το λαχείο στο λήγοντα και λέτε για τη τύχη σας. Μήπως όμως σας στέλνει μηνύματα πως όλο και εδώ τριγύρω βρίσκεται αλλά εσείς κοιτάτε αλλού; Αισθηματικά πάντως, αυτά που θέλετε τα καταφέρνετε. Τελικά είσαστε οι πιο μπλαζέ μαλαγάνες που έχει δει η γη ...Ever.
Παρθένος
Συναισθηματικές σιγανοπαπαδιές είστε τελικά, αφού πίσω από το λιτό και απέριττο στυλ σας κρύβεται μια άσβεστη συναισθηματική φλόγα. Η ζωή σας τσουλάει πολύ καλύτερα μιας και κάνετε τέτοια διαχείριση χρήματος και χρόνου που αν ήσασταν υπουργοί θα είχαμε καθαρίσει. Αποφύγετε ωστόσο τις αγορές γιατί θα βαρεθείτε τα πήγαινε – έλα.
Ζυγός
Σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα αρκεί να έχετε θέληση. Αγορές για καλλυντικά, χρωμοσαμπουάν κλπ αφήστε τις για πιο μετά μιας και οι επιλογές δεν θα είναι και τόσο επιτυχημένες. Μην έρθει το τριώδιο πιο νωρίς. Στα επαγγελματικά θα πάρετε μια ηθική επιβράβευση. Για οικονομικά…next time!
Σκορπιός
Κάποιες κινήσεις που γίνονται στο χώρο της εργασίας σας σίγουρα σας σπάνε τα νεύρα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να σας βλάψουν. Γιατί ανησυχείτε; Αφού στο τέλος οι άλλοι θα τραβάνε τις κοτσίδες τους για το δίκιο που έχετε. Απρόσμενη συνάντηση σας εκπλήσσει ευχάριστα.
Τοξότης
Ο έρωτας είναι κάπου εδώ κοντά και κόβει βόλτες. Και το μόνο παρελθόν που μπορεί να σας θυμηθεί είναι η περαίωση της εφορίας. Κάντε delete και ξεκινήστε από την αρχή. Στο φιλικό σας περιβάλλον ίσως κάποιοι να είναι δίπλα σας για λόγους που αγνοείτε. Ρωτήστε λοιπόν για να μάθετε. Σε εργασιακά θέματα θα υπάρξουν άκρως εποικοδομητικές συζητήσεις.
Αιγόκερως
Οι εργασίες της ημέρας πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή μιας και με Ερμή ανάδρομο στον 12ο Ηλιακό σας οίκο δεν αποκλείεται να βάλετε τις κάλτσες στο πλυντήριο πιάτων. Η ερωτική ζωή περνά μια κατάσταση αναψηλάφησης αλλά και αυτό έχει τα καλά του. Διορθώστε τα λάθη και προχωρήστε μπροστά.
Υδροχόος
Σήμερα εκπέμπετε σε άλλα μήκη κύματος γιατί στο μυαλό σας γίνονται τέτοιες διεργασίες που ούτε ο Big Blue της IBM δεν μπορεί να κάνει. Στα επαγγελματικά υπάρχει ένα άγχος αλλά αυτό λειτουργεί καλά σε εσάς μιας και είσαστε turbo και θέλετε πίεση για να αποδώσετε. Αισθηματικά, το ταίρι σας δεν μπορεί μακριά σας.
Ιχθύες
Η ζωή σας δίνει απλόχερα ευκαιρίες και επειδή η τύχη λένε πως είναι χωρίς μαλλιά πρέπει να έχετε το νου σας γιατί δεν σας παίρνει για χασούρες. Στα επαγγελματικά ίσως κάποιοι σας πιέζουν να κάνετε πράγματα που είναι έξω από την ηθική σας. Πράξτε κατά τη δική σας βούληση για να μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ ήσυχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου