Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 19/12

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη πρωί – πρωί με τη δροσούλα (ή τον παγετό έτσι όπως πάει) θα είναι στους Διδύμους πράγμα που θα προσδώσει έναν αέρα παιδικότητας στην ατμόσφαιρα. Ο Ερμής με την όπισθεν μπαίνει στον Τοξότη πράγμα που σημαίνει πως η επικοινωνία θα είναι τόσο εύκολη όσο το να εξηγήσεις κάποιος τη θεωρία της σχετικότητας σε Ιθαγενή στα βάθη του Αμαζονίου. Ο Πλούτωνας σε εξάγωνο με την Μαύρη σελήνη θα δώσει μια ερωτική νότα.

Κριός
Η προσωπική επιρροή που ασκείτε σε άτομα του περιβάλλοντος σας βοηθά να ξεφεύγετε από τις δυσκολίες. Θα πρέπει να δείξετε επίσης κατανόηση στους δικούς σας μια και ίσως να είσαστε ο Super Hero εξαιτίας του δυναμισμού σας. Στα προσωπικά σας θα χρειαστεί να δείξετε τα αισθήματα που έχετε αλλά λόγω αστάθμητων παραγόντων δεν μπορούσατε μέχρι τώρα να εξωτερικεύσετε.
Ταύρος
Έχετε εδραιώσει τη θέση σας και θεωρήστε ένα δυνατό χαρτί αλλά πρέπει να κάνετε κάτι και με τις υποχρεώσεις – υποσχέσεις που έχετε δώσει. Η Σελήνη στους Διδύμους και στο 2ο Ηλιακό σας οίκο έρχεται να σας θυμίσει πως τα λεφτά και τα ψάρια τρώγονται φρέσκα. Χρειάζεται όμως προσοχή για να μείνουν και οι οικονομίες της γιαγιάς στη ...θέση τους.
Δίδυμοι
Οι προσωπικές σας υποθέσεις αρχίζουν και δρομολογούνται όπως επιθυμείτε και αυτό θα πρέπει να σας γεμίζει με αισιοδοξία. Τα οικονομικά μπαίνουν σήμερα με το δεξί. Κάποια χρήματα που τα θεωρείτε χαμένα θα έρθουν ως μάννα εξ ουρανού. Σοβαρές συναισθηματικές μεταπτώσεις δεν θα έχετε απλά προσέχετε λιγάκι τα νεύρα σας.
Καρκίνος
Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και σας βοηθά να κοιτάξετε το κοντινό παρελθόν, να συνεκτιμήσετε τα όποια λαθάκια και να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Στα αισθηματικά πρέπει να αντιληφθείτε πως υπάρχουν άτομα που σας αγαπούν χωρίς να μπαίνουν απαραίτητα στη διαδικασία της ανταπόδοσης.
Λέων
Ίσως έχετε βαρεθεί να θεωρούν πως μπορείτε να φέρετε εις πέρας τα πάντα, γιατί αυτό σας κάνει να είσαστε σε ένα ατελείωτο τρέξιμο. Για να αποδώσει η αισθηματική ζωή, θα πρέπει και εσείς να έχετε αφήσει παραπίσω τα προβλήματα της εργασίας και να ζήσετε τον έρωτα η τουλάχιστον τη ζεστασιά μιας φιλικής επαφής.
Παρθένος
Η σημερινή μέρα έρχεται να σας διδάξει μερικά SOS της καθημερινότητας όπως ότι το σούσι δεν είναι το νέο πρόγραμμα της Microsoft και ότι για να φάτε στα Everest δεν χρειάζεται να πάτε στην άκρη του κόσμου. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα σήμερα γιατί η οικογένεια θα κάνει διαδήλωση.
Ζυγός
Τα αγαθά κόποις κτώνται και οι πιστωτικές με πολύ κόπο αποπληρώνονται. Σήμερα έχετε ρέντα και έμπνευση και παρά κάποιες μικρές ατυχίες συνεχίζετε ακάθεκτοι σαν Duracell. Το πρόβλημα είναι πως κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τον τρόπο σκέψη σας και αυτό σας γεννά ζητηματάκια.
Σκορπιός
Η ψυχολογία ίσως να μην είναι στα high της όμως εσείς είσαστε Σκορπιοί, δεν είσαστε «παίξε – γέλασε». Στα συναισθηματικά σας μάλλον δημιουργείτε με το μυαλό σας σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Οι φίλοι, θα δώσουν τη λύση δείχνοντας σας τα πράγματα από τη σωστή τους πλευρά.
Τοξότης
Η Σελήνη στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας ...παρακινεί να κάνετε πολλά σφάλματα, κάτι που επιτείνεται λόγω και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας. Βέβαια πολλές καταστάσεις θα αποδειχθούν στην πράξη φαρσοκωμωδίες, βγάζοντας τελικά απέραντο γέλιο. Οι αιώνιοι γκαφατζήδες ξαναχτυπούν!
Αιγόκερως
Η προετοιμασία χρονοδιαγραμμάτων με Ερμή ανάδρομο είναι σαν να θέλετε να κάνετε σκι ξυπόλητος. Όλα έχουν από πίσω και έναν αστάθμητο παράγοντα. Μια βόλτα, μια καλή παρέα και άφθονο χιούμορ είναι ικανά να φορτίσουν τις μπαταρίες σας στο full και ύστερα ...ποιος σας πιάνει!
Υδροχόος
Η Σελήνη στους Διδύμους σας κάνει να κατεβάζετε ιδέες ενώ δεν θα λείψουν και τα αστεία η τα παράδοξα που θα σας βοηθήσουν να παίξετε με άλλη ψυχολογία και στα ερωτικά σας. Και τελικά, η διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεων που σας αγχώνουν θα κάνει τη ζωή σας Luna Park. Μη ξεχάσετε να πάρετε και κάνα δώρο... γιορτές έρχονται.
Ιχθύες
Η Σελήνη στους Διδύμους και ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη, τελικά σας κάνουν άλλα να θέλετε, άλλα να λέτε και άλλα να εννοείτε. Αποφύγετε να παίξετε τον Bob τoν Μάστορα γιατί κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα σας βγει σε καλό. Κι αύριο μέρα είναι. Στα αισθηματικά δεν αποκλείεται να ...κρυφοκοιτάζετε και για κάτι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου