Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 18/12

Γενικό προφίλ
Μια μέρα παραμυθένια και εκρηκτική. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο gadget μάλλον ξεχάστε το καλύτερα γιατί υπάρχει ένα ρητό που λέει «ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο και όλα τα άλλα τα φτιάχνουν οι Κινέζοι». Πράγμα που σημαίνει gadget made in China και με Ερμή ανάδρομο είναι σαν να θέλετε το Yugo του παππού να προσπεράσει την F40 στην εθνική. Το τετράγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό φωνάζει πως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική.

Κριός
Σήμερα παρά τις δυσκολίες, το πείσμα και η επιμονή σας τελικά σας δίνουν μοναδικές δυνατότητες και πάτε κόντρα στις πιθανότητες. Στα επαγγελματικά σας δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες συζητήσεις οι οποίες αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον αλλά δεν είναι άμεσα υλοποιήσιμες. Που είσαι βρε Δία να δούμε άσπρη μέρα...
Ταύρος
Το σημερινό πρωινό ξεκινά με απρόσμενες συναντήσεις και συζητήσεις που σας κρατούν ζωηρό το ενδιαφέρον. Προσέχετε μονάχα γιατί είσαστε επιρρεπείς αυτό τον καιρό στο να ξεστρατίσετε. Απολαύστε με μέτρο και μην αφήνετε τους άλλους να σας επιβάλλουν τη γνώμη τους. Το βραδάκι με το τετράγωνο Σελήνης - Ποσειδώνα ίσως και να έχετε άλλοθι που θα υποκύψετε στον πειρασμό.
Δίδυμοι
Σήμερα η μέρα λέει «τηλεφώνησε μου». Επικοινωνιακά, λόγω της Σελήνης στον 12ο σας οίκο μεταμορφώνεστε σε ένα ψυχολογικό χαμαιλέοντα. Έτσι τουμπάρετε τους άλλους σαν τηγανίτα στο τηγάνι. Προσπαθήστε να παίξετε και να διασκεδάσετε. Μη κάνετε το λάθος να οργανώσετε συναντήσεις με πολλά άτομα. Σήμερα κληρώνει το 2 (εσείς + το πρόσωπο).
Καρκίνος
Αν σήμερα νιώθετε κάπως περίεργα μάλλον είσαστε είς/μια εξ αυτών (δηλαδή όλων μας) που είναι… στο ίδιο έργο θεατές. Ο Ερμής ανάδρομος στον 7ο Ηλιακό σας οίκο σας φέρνει συναντήσεις με όσους μάλλον δεν κοβόσαστε και τόσο για να δείτε. Από την άλλη εκείνοι βλέποντας σας σε άψογη κατάσταση λένε «βρε τι χάσαμε».
Λέων
Προσπαθήστε να γίνετε και εσείς παιδί (για εσάς διόλου δύσκολο) και να διασκεδάσετε. Σήμερα τα πράγματα δεν είναι δύσκολα εκτός αν τα κάνετε από μόνοι σας. Επικοινωνιακά μπορείτε να πετύχετε πολλά, χάρη στην ατράνταχτη επιχειρηματολογία που θα παραθέσετε και ...φυσικά στο prestige σας.
Παρθένος
Αλήθεια τι θα πρέπει να συμβεί για να είσαστε στα πάνω σας; Τώρα είναι η ώρα... Σηκωθείτε από pc, ντιβάνια, καναπέδες, μπανιέρες και νεροχύτες και με φίλους και γνωστούς περάστε όμορφα. Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στη ευτυχία εκτός από εσάς τους ίδιους, οπότε μη το καθυστερείτε …αφεθείτε.
Ζυγός
«Δεν μπορώ σήμερα είμαι εκτός...» θα μπορούσε να είναι μια απάντηση. Στα αισθηματικά θολώνετε γιατί δείχνετε πως είσαστε available all time. Αυτό δεν είναι και τόσο καλό. Ο έρωτας μη ξεχνάτε, θέλει τα «καψόνια» του αλλά και το πάθος. Κάποια οικονομικά ζητήματα ίσως επιλυθούν ξαφνικά ευχάριστα.
Σκορπιός
Η αναζήτηση της αλήθειας ίσως να είναι πιο πολυσύνθετο θέμα από όσο νομίζετε. Προσπαθήστε να μην κάνετε κινήσεις που προϊδεάζουν τους άλλους και τελικά σας δείχνουν αυτό που περιμένετε. Στα επαγγελματικά κάποια ζητήματα που ανακύπτουν είναι μάλλον «ψαρωτικά». Ανέλπιστη βοήθεια θα σας δείξει και μια άλλη πλευρά της ζωής.
Τοξότης
Σήμερα προσπαθήστε να αξιοποιήσετε κάποια εργασιακά ζητήματα που φαντάζουν ως πρόβλημα αλλά με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορούν να γυρίσουν υπέρ σας . Οι σχέσεις με τους άλλους πρέπει να αποκατασταθούν. Χρηματικά ζητήματα και δώρα κάνουν τις πιστωτικές σας ασήκωτες και τις καρδιές σας χαρούμενες.
Αιγόκερως
Σήμερα παίζετε δυνατά. Αν κάποια πράγματα στραβώνουν μπορείτε να τα ισιώνετε χάρη στην επιμονή σας. Στα αισθηματικά δώστε λίγο συναίσθημα στο ταίρι σας γιατί νιώθει πως είσαστε αλλού. Το βράδυ ίσως υπάρξουν τεστ και τεχνάσματα με τον καλό σκοπό να σας βγάλουν από το καβούκι σας.
Υδροχόος
Σήμερα ο ύπνος ίσως να φαντάζει κάτι το ασύλληπτο. Η ένταση γίνεται main stream και η ξεκούραση ανύπαρκτη. Μοιραίο; Δεν νομίζω... Αφήστε τις έννοιες και τις ανησυχίες μόνες τους, περάστε όμορφα και μην κάνετε σκόντο στο κέφι σας. Αποτοξινωθείτε από τα καθημερινά που πάντα θα υπάρχουν για να σας βασανίζουν και απολαύστε τα «γλυκά» της ζωής.
Ιχθείς
Μην προσποιήστε για πράγματα που δεν σας αρέσουν, χωρίς μάλιστα να το παραδέχεστε. Οικονομικά υπάρχουν κάποια ζητηματάκια αλλά έχετε τον τρόπο να τα ρυθμίσετε. Αντίθετα, στα αισθηματικά δύσκολα θα ρυθμίσετε τις επιθυμίες σας, μιας και η καρδιά σας είναι σαν SUV πολυμορφικό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου