Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 17/12

Γενικό προφίλ
Καλή ημέρα η σημερινή ή μάλλον καλύτερη από τις προηγούμενες μιας και η σελήνη στον Ταύρο σε θετικές όψεις με τους πλανήτες στον Αιγόκερω προσδίδουν ένα συνδυασμό καλοπέρασης και πραγματικότητας. Τα τετράγωνα του Ήλιου με το Δία και τον Ουρανό φέρνουν κάποια απρόοπτα όπως για παράδειγμα εσείς να τρώτε τα σουβλάκια σας στο Μοναστηράκι και από εκεί να περάσει το πρόσωπο, που του λέγατε πως τρώτε vitaline

Κριός
Η Σελήνη στον Ταύρο έρχεται να τονώσει τα οικονομικά σας αλλά και να δώσει ένα άλλο τόνο. Στη δουλειά υπάρχουν εντάσεις αλλά εσείς λόγω του ότι ο νους σας είναι άλλου έχετε την έκφραση «κάποιο άγαλμα που με είδε» γιατί είσαστε ανέκφραστοι σαν μετά το 3ο μπότοξ. Αισθηματικά υπάρχουν κάποιες διενέξεις αλλά ως sex machine που είσαστε τα κάνετε όλα perfect και παραμένετε cool.
Ταύρος
Σήμερα έχετε τρελή ρέντα. Βέβαια για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι μη διαβάσετε ρέντα και φύγετε καρφί για Πάρνηθα ως άλλος Τζων Τάραμας. Η ρέντα θα είναι στα συναισθηματικά όπου θα σας θυμηθούν κάποιοι. Αποφύγετε τις διενέξεις και με ευγένεια ψυχής στείλτε τους πάλι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μιας και πιάσαμε τα ντουλάπια προσοχή στη διατροφή.
Δίδυμοι
Η Σελήνη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο; Όχι δεν σας ρίχνει αλλά αντίθετα σας ντοπάρει τη διάθεση. Άλλωστε εσείς για να πέσετε ψυχολογικά πρέπει να γίνει το Αρμαγεδδών 1,4 και 5 και πάλι ίσως και να γελάτε. Προχωράτε γερά, δεν μασάτε. Λίγο κράττει με το κινητό γιατί ο εγκέφαλος σας θα γίνει fried chicken.
Καρκίνος
Οι άλλοι λυσσομανάνε και επιτίθενται αλλά εσείς ως άλλος Γκάντι κάνετε παθητική άμυνα με μια carbonara & pizza special. Από όσο αντιλαμβάνομαι ενώ οι άλλοι δεν μπορούν να σας βλάψουν εσείς για να τους εκδικηθείτε χτυπάτε και ένα γιαούρτι με 0% λιπαρά. Πάνω από όλα η υγεία βρε αδερφέ.
Λέων
Η Σελήνη στον Ταύρο σας ανατρέπει τα σχέδια αλλά αυτό σε καμιά περίπτωση δεν σας χαλά μιας και έχετε πάντα έτοιμο το plan b,c,d,e,f,g οπότε ένα από όλα θα σας κάνει το χατίρι. Συναισθηματικά αν αρχίσετε τις μεγαλοστομίες και τις υπερβολές στη συνέχεια θα λέτε σαν τον Παπαγιανόπουλο, «τι πάθαμε απόψε... πω-πωωωω».
Παρθένος
Το τετράγωνο του Ηλίου με το Δία και τον Ουρανό ουσιαστικά σας αφαιρεί τη δυνατότητα εστίασης στα πράγματα αλλά δεν τρέχει και κάτι μιας και σας προσδίδει μια χαλαρότητα. Στα αισθηματικά παίρνετε τα πάνω σας σιγά – σιγά. Μπείτε στο κλίμα των εορτών. Όχι σαν την ιστορία του Σκρουτζ.
Ζυγός
Σήμερα διεκδικείτε τα αιτήματα σας αλλά μάλλον η σκέψη σας είναι αλλού. Τα νέα της καθημερινότητας είναι ουσιαστικά μια επανάληψη οπότε κλείστε αυτιά και ανοίχτε τη ψυχή σας στους δικούς σα. Κάντε τις κατάλληλες αγορές και σωστά γιατί βλέπω να τρώτε γεμιστή retinol με αντιοξειδωτικά.
Σκορπιός
Η Σελήνη στον Ταύρο έρχεται να σας υπενθυμίσει υποχρεώσεις αλλά εσείς είσαστε «άστον τον τρελό στην τρέλα του». Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να δηλώσετε συγκατάβαση στα λεγόμενα τους. Έτσι και αλλιώς είναι γνωστό πως τελικά εσείς του κεφαλιού σας κάνετε.
Τοξότης
Πολλά ζητήματα που σας απασχολούν έχουν δρομολογηθεί για αυτό απολαύστε το κλίμα των ημερών. Το «απολαύστε το κλίμα» βέβαια, δε σημαίνει να φάτε καμιά 30ρια δίπλες... Στα αισθηματικά περνάτε μια περίεργη φάση γιατί πλέον δεν σας σταματά τίποτα. Καλή διάθεση κι άγιος ο Θεός.
Αιγόκερως
Σήμερα δίνουν και παίρνουν οι φιλοφρονήσεις μιας και ότι κάνετε έχει επιτυχία. Αυτό το touch of success σας φορτώνει αυτοπεποίθηση. Καλή μέρα για μια έξοδο χαλαρή αρκεί να σχολάσετε από τη δουλειά μια φυσιολογική ώρα. Κάποια τηλεφωνήματα ίσως σας βάλουν σε συναισθηματικές πρίζες. Επιστροφή στις (π)ρίζες λοιπόν.
Υδροχόος
Απογειώστε τη διάθεση σας με φίλους και συνεργάτες. Το πλήρωμα του χρόνου ζυγώνει και έτσι πρέπει τώρα μετά από ένα μικρό διάλλειμα να επιτρέψετε ξανά στη δουλειά. Συντροφιά η καλή μουσική και το ταίρι σας που λατρεύει την τρέλα που κουβαλάτε και όχι μόνο.
Ιχθείς
Σήμερα παίζετε δυνατά σε πολλά ταμπλό και αυτό είναι πολύ καλό μιας και είσαστε στο στοιχείο σας. Επαγγελματικά μάλλον είσαστε χύμα στο κύμα και αυτό ίσως να σας πηγαίνει πίσω. Όμως εσείς ως ψάρια πάντα τη βγάζετε καθαρή. Μπορεί να μην είστε σταθεροί αλλά χωρίς εσάς η ζωή θα ήταν καμβάς χωρίς χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου