Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 09/12

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη το πρωί εισέρχεται στον Υδροχόο πράγμα που σας γεμίζει με τρέλα και με αισιοδοξία για τα οικονομικά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως η σύνοδος Άρη με Βόρειο Δεσμό φέρνει απροσδόκητα συμβάντα και συναντήσεις. Αποφύγετε τις αγορές (ιδίως μέχρι το απόγευμα) γιατί με το τετράγωνο Σελήνης - Αφροδίτης ίσως τελικά ψωνίσετε είτε ακριβά είτε κάτι άλλο από αυτά που επιθυμείτε πραγματικά.

Κριός
«Μα δεν τελειώνουν οι αγάπες οι μεγάλες» έλεγε παλιά ο Ρόκκος και εδώ κολλάει ταμάμ. Η Σελήνη βοηθά να ανακάμψει η ψυχολογία σας. Στον τομέα της εργασίας προσέξτε πως θα χειριστείτε κάποια ζητήματα συνεργασίας γιατί ίσως πονέσετε από την αχαριστία.
Ταύρος
Ποιος να συγκριθεί μαζί σας σήμερα αφού είστε μοιραίοι και ανίκητοι; Όμως οι αισθητικές αλλαγές δεν ευνοούνται αφού η Αφροδίτη που σας κυβερνά θα κάνει τετράγωνο με τη Σελήνη. Αν δεν πάρετε τα μέτρα σας θα προσφέρετε μεγάλη υπηρεσία στο κοινό που έχει ανάγκη από γέλιο. Επεξεργαστείτε λίγο καλύτερα κάποια νέα που μαθαίνετε.
Δίδυμοι
Η πολυαστρία στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, σας καθιστά Κ-9 του ζωδιακού. Στα επαγγελματικά μπορείτε να κερδίσετε πολλούς πόντους χάρη στην αποτελεσματικότητα σας. Στα αισθηματικά αφήστε τις αφηγήσεις και τις αγορεύσεις και εισέλθετε επί το έργον.
Καρκίνος
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά έντονη μιας και πολλά νεύρα και εντάσεις θα υπάρξουν. Ίσως το γλυκό Καρκινάκι που κρύβετε μέσα σας δώσει τη θέση του στον Ivan Drago, που ισοπεδώνει τα πάντα στο διάβα του. Επαγγελματικά ίσως υποφέρετε από ευθύνες τρίτων που τις φορτώνουν στις πλάτες σας.
Λέων
Προσπαθήστε σήμερα να είσαστε πιο ήρεμοι και γενικά αντιληφθείτε πως λίγα πράγματα μπορούν να στραβώσουν. Ένα εξ αυτών είναι τα επαγγελματικά μιας και είναι πιθανόν κάποια συμφωνία κλεισμένη να αλλάξει. Στα αισθηματικά ίσως μπείτε σε δίλλημα.
Παρθένος
Σήμερα προχωράτε με δύναμη και αυτοπεποίθηση και είσαστε έτοιμοι να τα βάλετε με όλους και όλα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε όμως να είσαστε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Κάποιες ειδήσεις θα σας δώσουν μια άλλη οπτική για ζητήματα οικονομικά.
Ζυγός
Σήμερα δεν θα ήταν και ιδιαίτερα σοφό να επιλέξετε πολλαπλούς στόχους για να πραγματώσετε. Πολλά πράγματα, που δείχνουν εύκολα θα διαπιστώσετε πως δεν μπορούν να γίνουν. Στα αισθηματικά ίσως το σκάφος να μπάζει νερά εξαιτίας του ότι πολλά πράγματα τα αφήνατε και τα σκεπάζατε όπως ο Ραταπλάν τα κακάκια του και τελικά γίνανε βουνό...
Σκορπιός
Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται άκρως επικοινωνιακή και μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα. Τελικά θα πρέπει όμως να κρατήσετε πιο χαμηλούς τόνους από ότι συνήθως για να γίνει σωστή διαχείριση. Συναισθηματικά είσαστε super μιας και στο πέρασμα σας, το 166 δουλεύει στο full περισυλλέγοντας τα θύματα που αφήνετε στο πέρασμα σας.
Τοξότης
Η οικονομική σας κατάσταση είναι με θερμοκρασίες Σιβηρίας. Μπορείτε όμως να βρείτε λύσεις. Στα αισθηματικά κάπου είσαστε λάθος γιατί βλέπετε τα πράγματα τελείως υποκειμενικά. Ο εργασιακός τομέας λίγο θέλει να γίνει λωρίδα της Γάζας μιας και εσείς επάνω στα ζόρια σας βλέπετε τους άλλους χαλαρούς και light.
Αιγόκερως
Αφήστε το μπλαζέ ύφος κατά μέρος και προσέξτε πως θα χειριστείτε τα πράγματα μιας και το «Εγώ» σας έχει πάει στα ουράνια. Στα αισθηματικά θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί γιατί έχετε δημιουργήσει, ίσως άθελα σας, ένα ψυχρό κλίμα. Κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα και αφήστε τις υπεκφυγές. Συμπεριφερθείτε στους άλλους πιο ανθρώπινα.
Υδροχόος
Η Σελήνη στο ζώδιο σας δίνει μια πιο άνεση να κινηθείτε. Η πολυαστρία στον 12ο Ηλιακό σας οίκο δημιουργεί έντονα ζητήματα και έχθρες που έχουν τελικό αποδέκτη εσάς. Το καλό είναι πως στο DNA σας έχετε ζαμανφουτισμό οπότε πολλά ίσως και να τα γράψετε στα υποδήματα σας. Ευχάριστα τηλέφωνα αλλάζουν το κλίμα.
Ιχθύες
Σήμερα μπορείτε να επιλύσετε κάποια ζητήματα με πιο εύκολο τρόπο. Στα προσωπικά σας κάτι αλλάζει και δεν πρόκειται για μια ακόμη ...ονειροπαγίδα. Έτσι, με ανανεωμένο το ενεργειακό σας οπλοστάσιο ...βαράτε κατά βούληση. Αποφύγετε τα έξοδα τα οποία είναι περιττά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου