Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 08/12

Γενικό προφίλ
Η σημερινή μέρα είναι κάπως δύσκολη μιας και το συναίσθημα καταπνίγεται από τη στυγνή και υπολογιστική λογική. Όμως ο τσιγκούνης στα χρήματα είναι και στα αισθήματα. Αποφύγετε τις διαμαρτυρίες στον χώρο εργασίας μιας και ο ΟΑΕΔ δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε τόσα επιδόματα ανεργίας

Κριός
Σήμερα είσαστε ουσιαστικά μεταξύ σφύρας και άκμονος. Συναισθηματικές εντάσεις και εργασιακές κόντρες σας φέρνουν σε μια κατάσταση ...φρενοκομείου. Παράλληλα, διαπιστώνετε αδυναμία συνεννόησης και κατανόησης. Χρειάζεται να κάνετε εξαιρετική υπομονή γιατί η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω ίσως να σας εξωθήσει σε ακραία επιθετικές κινήσεις.
Ταύρος
Το νεφέλωμα πλανητών στον Αιγόκερω ουσιαστικά σας βοηθά να επιτύχετε το σκοπό σας με το λιγότερο δυνατό κόστος. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σας φέρνει αντιμέτωπους με το πρόσφατο παρελθόν. Κάθε κίνηση θα πρέπει να είναι μελετημένη διότι εσάς η «άλλη» πλευρά σας έχει στήσει «μηχανή».
Δίδυμοι
Σήμερα στην εργασία σας κάποιοι φαίνεται να κάνουν επίδειξη δύναμης, επιδιώκοντας να σας βγάλουν από τη μέση. Ευτυχώς σας σώζει η ...ψήφος του κοινού. Ζητήματα ενδοοικογενειακά θα σας απασχολήσουν και δυστυχώς δεν προβλέπεται να λυθούν άμεσα. Κάποια τηλεφωνήματα ίσως σας βγάλουν εκτός εαυτού.
Καρκίνος
Με πέντε πλανήτες στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, ίσως τελικά νιώσετε πως χάνετε τη μπάλα. Οι πολλές απαιτήσεις των άλλων, σας κάνουν ουσιαστικά να τρέχετε με τα χίλια. Μην τρελαίνεστε απλά σήμερα κάντε τον Κινέζο ή ακόμα καλύτερα τον GAP. Η όποια επίθεση σήμερα είναι ανώφελη μιας και η ήττα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Λέων
Σήμερα αναζητάτε συναισθηματική αποκλειστικότητα αλλά δυστυχώς δεν φαντάζεστε τι σας έχει ...σκαρώσει η τύχη. Με τόσους πλανήτες στον 6ο οίκο σας βλέπω να χωθείτε τρελά στη δουλειά. Έτσι η κατάσταση σήμερα θα είναι «έκανα τη νύχτα μέρα για χάρη σου». Έρωτας και ΔΝΤ δύσκολα συνδυάζονται για αυτό αποφύγετε τις υπερβολές.
Παρθένος
Το στοίχημα που έχετε να κερδίσετε είναι μόνο απέναντι στον εαυτό σας. Σήμερα μπορείτε να είσαστε δημιουργικοί χωρίς απαιτήσεις από τους άλλους. Συγχωρέστε τους το ελάττωμα να είναι φυσιολογικοί άνθρωποι. Προσπαθήστε να δώσετε στους άλλους τη σιγουριά «πως είμαι εδώ για να καθαρίσω».
Ζυγός
Η σημερινή μέρα με πέντε πλανήτες στον Αιγόκερω σας φέρνει πιο κοντά στην νευρική διαταραχή. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και αποφύγετε να κάνετε κινήσεις οικονομικές γιατί θα είναι κινήσεις – χαρακίρι. Τα αισθηματικά σας σήμερα μιας και δεν μπορούν να βελτιωθούν τουλάχιστον ας μη γίνουν χειρότερα.
Σκορπιός
Αρκετά ζητήματα έχουν δρομολογηθεί δεν έχουν όμως την ταχύτητα που επιθυμείτε. Ζητήματα επικοινωνιακά θα σας βρουν εντελώς απόλυτους. Apres moi le deluge δηλαδή, μετά εμού το χάος. Κάποια αισθηματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν εξαιτίας της εμπλοκής τρίτων πού ίσως απαιτήσουν να έχουν λόγο και ισχύ μέσα στη σχέση.
Τοξότης
Με τόσους πλανήτες στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα έπρεπε να ήσασταν ο Ωνάσης για να τα βγάλετε πέρα. Οι απαιτήσεις σας είναι ιδιαίτερα αυξημένες και αυτό σας δημιουργεί ζητήματα. Σήμερα, παρόλη την θέληση, είναι αδύνατο να δώσετε χρόνο και αγάπη. Τουλάχιστον στους δικούς σας. εκθέστε μέσες – άκρες τι παίζει για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις.
Αιγόκερως
Ο εγωισμός σήμερα είναι στα κόκκινα μιας δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Στα αισθηματικά ίσως κάποια πράγματα, να μην μπορούν να εξελιχθούν όπως θέλετε. Θα πρέπει να γνωρίζετε όμως πως δεν μιλάτε σε υπάλληλο για να πείτε «κάτσε κάτω μη σε απολύσω». Η αγάπη θέλει να είσαστε πιο εκδηλωτικοί και όχι παγόβουνα.
Υδροχόος
Στα ερωτικά σήμερα είσαστε σε μια φόρμα άστα να πάνε. Σας έχει πιάσει ο εργασιακός οίστρος αλλά και η προσπάθεια να προλάβετε πράγματα που είχατε αμελήσει και τώρα που καιρός για αγάπες. Στα επαγγελματικά προλαβαίνετε να κόψετε το νήμα πρώτοι αλλά ίσως αυτό έχει την κούραση ως σωματικό αντίκτυπο.
Ιχθείς
Οι στόχοι σας σήμερα μπορούν να επιτευχθούν αρκεί να λειτουργήσετε με σχέδιο και όχι αέρα – πατέρα. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας στέλνει vibes θετικής ενέργειας και σας βοηθά να πετύχετε strike στα συναισθηματικά σας. Ο έρωτας, επί της παρούσης δεν μπορεί να περιμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου