Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 01/12

Γενικό προφίλ
Καλό μήνα να έχουμε. Δεκέμβρης έπιασε. Χριστούγεννα φτάνουν και οι κάρτες αρχίζουν να παίρνουν τα πάνω τους. Η Σελήνη στο Ζυγό σας στέλνει στο Hondos Center αλλά η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει σας υπενθυμίζει το «πάν μέτρο άριστον» γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα, θα γράφεστε στον ΟΑΕΔ μιας και το επίδομα θα είναι πιο συμφέρον από το μισθό. Κάποιες ειδήσεις και συναντήσεις ίσως σας «ξυπνήσουν» μνήμες από το παρελθόν. Τα τετράγωνα του Άρη με Ουρανό και Δία ίσως φέρουν κόντρες που καλοπροαίρετα (πάντα) θα βγάλουν πολύ φαρμάκι.

Κριός
Η σημερινή μέρα είναι δύσκολη μιας και θα είστε σε μια διαρκή κόντρα. Στα ερωτικά σας θα υπάρξει μια αδυναμία συνεννόησης και δεν αποκλείεται να προκύψουν εντάσεις και έριδες. Ρίξτε το λιγάκι στην τρέλα γιατί αν τα πάρετε όλα της μετρητοίς σας βλέπω σαν τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο Ξύπνα Βασίλη. Θα λαλήσετε κοινώς.
Ταύρος
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Ερμή ουσιαστικά σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις εκεί που φαντάζει αδιέξοδο. Αυτό λειτουργεί και στα αισθηματικά που ως άλλος Mc Gyver προσπαθείτε και λύνετε προβλήματα, με απίστευτη ευκολία. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως πρέπει να ενδώσετε σε συνεργασία με άτομο όχι και τόσο της αρεσκείας σας.
Δίδυμοι
Το σήμερα ουσιαστικά έρχεται να επιλύσει ζητήματα του παρελθόντος και σας κάνει να παίξετε πολύ πιο άνετα απαλλαγμένοι από τύψεις και ενοχές. Θα πρέπει να σταθείτε απέναντι στους άλλους με θάρρος. Αρνηθείτε να δεχτείτε συνεργασίες που έχουν «μελανά» σημεία διότι η μελανιά δεν καθαρίζει εύκολα. Το έκανα καθαρό (clear) που λέει και ο GAP
Καρκίνος
Σήμερα μπορείτε να τρέξετε μα δεν μπορείτε να κρυφτείτε. Τηλέφωνα και κουδούνια θα ηχούν και θα απαιτούν να κάνετε το ένα και το άλλο. Η παθητικότητα σας μάλλον έχει εκληφθεί ως αδυναμία. Όμως εσείς είσαστε σαν τη Ρωμιοσύνη του Ρίτσου. Να τη πετιέται από ψηλά ως άλλοι φαντομάδες.
Λέων
Σήμερα είσαστε άχαστο φαβορί. Παίζετε δυνατά όμως θα πρέπει να μάθετε να βάζετε μια άνω τελεία γιατί το μυαλό με το σώμα δεν θα αντέξουν αυτή την σκληρή πίεση. Αισθηματικά, ίσως νιώσετε πως πρέπει να δώσετε πιο πολλά στη σχέση. Όχι όμως και στα οικονομικά γιατί η επιπλέον σπάταλη ίσως σας βάλει στον πτωχευτικό κώδικα.
Παρθένος
Με τη Σελήνη στον 2ο ηλιακό σας οίκο σήμερα, «ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ». Όχι τίποτα άλλο, αλλά μην καταντήσετε σαν τους καρμίρηδες του ΔΝΤ που ήρθαν στην Ελλάδα κι έμαθαν τι θα πει διασκέδαση... Στα εργασιακά, ίσως τελικά κάποια πράγματα πάρουν τη φορά που επιθυμείτε αλλά μετά πολύ κόπο.
Ζυγός
Το πρωί η Σελήνη έχει ένα κακό …συναπάντημα με τον Κρόνο και αυτό θα σας φορτώσει με άγχος και ενοχές. Ό,τι λάθος συμβεί θα είναι μάλλον προϊόν ψυχολογικής πίεσης. Σήμερα φροντίστε να είσαστε ο εαυτός σας. Κάποια τηλέφωνα και κάποιες απαιτήσεις θα σας στριμώξουν πέραν του δέοντος.
Σκορπιός
Η Σελήνη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, φέρνει στην επιφάνεια κάποια σφάλματα που σαν ερινύες σας ενοχλούν. Όχι ασφαλώς για την αισθηματική σας ζωή μιας και έτσι έχετε το ακαταλόγιστο. « Όπου πάω αγαπάω, πονάω μα και εσένα θέλω». Στα οικονομικά ίσως τελικά κάνετε υπερβάσεις που ισούνται με παραβάσεις
Τοξότης 
Σήμερα, ίσως νιώσετε πως πρέπει να είσαστε πιο large, από τι συνήθως και αυτό ίσως είναι λάθος. Τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά γιατί κάποιοι θυμούνται πως στα δύσκολα είσαστε καλοί ακροατές και σύμβουλοι. Σήμερα έχετε κάρμα γιατρού. Θεραπεύετε τους άλλους αλλά όχι εσάς.
Αιγόκερως
Η ηρεμία σήμερα θα είναι ένα καλό εφόδιο εάν το έχετε βεβαίως. Η ένταση δεν θα λείψει ούτε ασφαλώς οι κόντρες με τους άλλους. Στα επαγγελματικά, ίσως νιώσετε πως κάποιοι πριονίζουν την καρέκλα σας. Όμως δεν ξέρουν πως η καρέκλα η δική σας για να κοπεί, είναι αδύνατον.
Υδροχόος
Ο Ερμής μπήκε στον 12ο και εσείς γίγαντες έχετε το ρόλο του πυροσβέστη υπηρεσίας μιας και όλες οι ειδήσεις θα καταλήγουν σε εσάς. Παράπονα τρίτων θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με ψυχραιμία. Δεν είναι παρά συναισθηματικές …τρίπλες οι οποίες γίνονται για να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις του Βάσκου και ανένταχτου χαρακτήρα σας.
Ιχθύες
Η Σελήνη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο έρχεται να σας φέρει στην επιφάνεια κάποια πράγματα που ίσως τελικά να μη θέλατε να πιστέψετε. Στην αισθηματική σας ζωή προσέξτε γιατί ίσως κάποιοι σας δουλεύουν. Στα επαγγελματικά ίσως διαπιστώσετε πως οι συνεργασίες αποσκοπούν να σας στύψουν σαν λεμονόκουπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου