Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 30/11

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη σήμερα το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου γεγονός, που θα μας βάλει στο «τρυπάκι» να είμαστε πιο σχολαστικοί. Από το μεσημέρι όμως εισέρχεται στο Ζυγό οπότε… καλώς τα παιδιά. Μη του μιλάτε του παιδιού αφήστε το να κλάψει. Νευράκια και τσίτες για υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν. Πολλά λάθη ίσως έρθουν στην επιφάνεια με τρελό κοκτέιλ …νεύρων.

Κριός
Η είσοδος της Σελήνης στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, κινεί διαδικασίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οι σωστοί χειρισμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αρκετά αλλά διά πυρός και σιδήρου. Αν ψάχνετε για κατανόηση από κάποιους ή για κάποιας μορφής συγχωροχάρτι τότε sorry, next time guys.
Ταύρος
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό θα πρέπει να είσαστε ...πανέτοιμοι, αφού οι προκλήσεις δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους. Στον τομέα της εργασίας, ίσως «χωθείτε» τρελά. Θα πρέπει να ενεργήσετε έξυπνα και όχι με επιπολαιότητα. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν χωρίς ιδιαίτερη όμως επιτυχία.
Δίδυμοι
Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό σας δίνει βαθιά ανάσα και σας οπλίζει με κουράγιο για να δείτε το μέλλον με άλλη οπτική. Ο Ερμής είναι στο «τσακ» να βγει από τον Τοξότη και ...προλαβαίνετε 2-3 τρίπλες ακόμη. Συναισθηματικά, είστε μάλλον πολυδιασπασμένοι και καλό είναι να καταλήξετε κάπου πριν αρχίσουν τα όργανα.
Καρκίνος
Θα πρέπει να εφοδιαστείτε με υπομονή γιατί οι επιθυμίες σας δεν θα τύχουν της προσδοκώμενης αποδοχής, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Σε κάθε περίπτωση ξεχάστε τις παληκαριές. Η υποχώρηση μπορεί να αφήσει και την πίτα ολάκερη και το σκύλο ...μισοχορτάτο.
Λέων
Η Σελήνη στον 3ο οίκο συμβάλλει στο να πάρετε γνώμες αλλά ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα το βασικό σας πλεονέκτημα εξακολουθεί να είναι η αρτιότητα και η ιδιαιτερότητα της δουλειάς σας. Κι άστε τους άλλους να λένε... Στα ερωτικά, ίσως πρέπει να κινηθείτε με πιο γρήγορους ρυθμούς.
Παρθένος
Η Σελήνη εισέρχεται στον 2ο οίκο και στρέφει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά ζητήματα. Ανατροπές και εσφαλμένοι υπολογισμοί επιτείνουν την ανασφάλεια σας, ωστόσο τελικά θα έρθετε «ίσα βάρκα, ίσα πανιά». Η καθημερινότητα σας ίσως γίνει ακόμη πιο δύσκολη εξ αιτίας της συμπεριφοράς τρίτων.
Ζυγός
Η προσωπική σας ψυχική ηρεμία εξαρτάται κυρίως από το πως αντιδράτε και όχι από το τι συμβαίνει. Και τα νεύρα είναι πολύ κακός ...αισθητικός σύμβουλος. Με την Αφροδίτη στη μηδενική μοίρα του Σκορπιού, αποφύγετε τις αλλαγές για να μην αποκτήσετε εμφάνιση συμπαθούς μπαμπουίνου που ζει στο Αττικό άλσος.
Σκορπιός
Σήμερα, ίσως και να μη βρεθείτε στο καλύτερο mood όμως η μαχητικότητα σας μπορεί να σας βγάλει από το όποιο αδιέξοδο. Στα ερωτικά σας, η επιθυμία να βρεθείτε με το ταίρι σας, ίσως τελικά αναχαιτιστεί από αστάθμητους παράγοντες, όπως τηλεφωνήματα, επισκέπτες κτλ.
Τοξότης
Η σημερινή μέρα μόνο βαρετή δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Οι φίλοι, θα χρειαστούν βοήθεια για αυτό θα πρέπει να είσαστε δίπλα τους, όπως ο Ρόμπιν στον Μπάτμαν (προς Θεού όχι στολές με μάσκες). Επαγγελματικές έριδες ίσως έρθουν στην επιφάνεια, εξ αιτίας μιας ...γκάφας.
Αιγόκερως
Θα πρέπει σήμερα στις συναλλαγές σας να είσαστε προσεκτικοί διότι κάποιοι δείχνουν διατεθειμένοι να παίξουν με τη νοημοσύνη σας. Προσέξτε όμως, τι σενάρια θα πλέξετε στο νου σας διότι τελικά ίσως κοντραριστείτε άνευ λόγου και αιτίας. Σε κάθε περίπτωση φερθείτε διπλωματικά.
Υδροχόος
Σήμερα, επιβάλλεται να μιλήσετε και να εκθέσετε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Στα συναισθηματικά ίσως τα «διαλειμματάκια» που κάνετε να είναι αναζωογονητικά για τη σχέση όχι όμως για εσάς. Η στοργή και η αγάπη σας πάει. Δεν έχετε αλλεργία, πιστέψτε με.
Ιχθείς
Θα πρέπει να λειτουργήσετε πιο έξυπνα και να αφήσετε τον εφησυχασμό πως όλα πάνε καλά. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως βιώσετε μια ανατροπή στις συνθήκες εργασίες και νιώσετε πως είσαστε έξω από τα νερά σας. Αισθηματικές συζητήσεις οδηγούν στο πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου