Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 29/11


Γενικό προφίλ

Καλή εβδομάδα, να έχουμε. Φιλαράκια μου, πλάκα – πλάκα έφυγε (σχεδόν) ο Νοέμβρης. Η Σελήνη, σήμερα στην Παρθένο, είναι ουσιαστικά η χαρά της τάξης ή η αρχή του ...χάους. Πολλοί θα προσπαθήσουν να σας κάνουν τους καλούς και τους εξυπηρετικούς. Όμως, φοβού τους Δαναούς…..

Κριός
Δεν θα πρέπει να επαναπαυθείτε, γιατί σήμερα ίσως κάποιοι σας γυρίσουν την πλάτη την πιο ακατάλληλη στιγμή. Και το πρόβλημα θα είναι μέσα στον τομέα της εργασίας σας. Αφήστε τα χαχανητά και διεκδικήσετε με πάθος αυτά που δικαιωματικά σας ανήκουν. Στα συναισθηματικά, ίσως κάποιοι να αμφισβητήσουν την πίστη σας.
Ταύρος
Σήμερα, η Σελήνη σας κάνει τα χατίρια και μπορείτε να τρέχετε στις δουλειές σας με ασφάλεια. Το τρέχετε όμως είναι κυριολεκτικό, μιας και ο χρόνος που έχετε στη διάθεση σας, είναι σε οριακό επίπεδο. Στα επαγγελματικά, ίσως η ιδανική λύση γι αυτόν τον καιρό είναι να συνεργαστείτε.
Δίδυμοι
Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, μιας και οι πλανητικές όψεις και οι συνδυασμοί την παρούσα στιγμή δεν είναι με το μέρος σας. Έτσι, πρέπει να βάλετε τις βάσεις για τις μελλοντικές επιτυχίες. Ρίχτε τις γέφυρες της συμφιλίωσης σήμερα, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι θα συμβείς αύριο.
Καρκίνος
Οι συνδυασμένες προσπάθειες σας τελικά ίσως αποδώσουν καρπούς. Στα συναισθηματικά, ίσως κάνετε μία υπέρβαση και βρεθείτε τελικά στην pole position. Αποφύγετε τις λεκτικές έριδες και τους παλικαρισμούς. Κάποια πράγματα παίρνουν ως εκ θαύματος το δρόμο που επιθυμείτε.
Λέων
Η Σελήνη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, σας δίνει σήμερα τη δυνατότητα, να καλύψετε υλικές και συναισθηματικές ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο μια αστάθεια θα παραμείνει, έτσι για να σας ...ταράζει. Στις σχέσεις σας οι όποιες παρεξηγήσεις λύνονται χάρη στον χαρακτήρα σας και τη συνδρομή τρίτων. Προσοχή στην οδήγηση.
Παρθένος
Ο δυναμισμός σας σήμερα, είναι ένα μίγμα σωματικής εγρήγορσης και πνευματικής ηρεμίας. Σωστή διαχείριση χρόνου και κρίσεων τελικά θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζετε. Συναισθηματικά, ίσως χρειαστεί να βάλετε τα θέματα υπό συζήτηση. Επιβάλλεται δεν αναβάλλεται
Ζυγός
Σήμερα, η Σελήνη είναι στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και μπορείτε να σκεφτείτε κάποια πράγματα. Όταν είσαστε σίγουροι για την απόφαση σας, τότε και μόνον τότε περάστε στην πράξη. Ερωτικά ζητήματα ίσως ανακύψουν από πρόσωπα του παρελθόντος, τα όποια θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αφού πρώτα έχει πρυτανεύσει η λογική.
Σκορπιός
Αυτό που είναι απαραίτητο να γίνει είναι να αφήσετε κατά μέρος τα όποια ζητήματα σας απασχολούν, γιατί δυστυχώς για εσάς, κοιτάτε το κλωνάρι (ούτε καν το δέντρο) και τελικά θα χάσετε το δάσος. Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας χωρίς εγωισμούς και προκαταλήψεις και μην ξύνετε παλιές πληγές.
Τοξότης
Σήμερα, ο συναισθηματικός σας κόσμος ίσως υποστεί κάποιο σοκ εξαιτίας αποκαλύψεων για άτομο που αισθηματικά σας είχε απασχολήσει στο παρελθόν. Στα εργασιακά στηριχτείτε μόνο στις δικές σας δυνάμεις και μη σκέφτεστε χίμαιρες περί βοηθείας από τρίτους.
Αιγόκερως
Χρειάζεται σήμερα να επιδείξετε ιδιαίτερη φρόνηση και συνέπεια στα εργασιακά ζητήματα. Θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί αφού ίσως χρειαστεί να απολογηθείτε. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, γιατί η οποιαδήποτε ένταση ίσως δημιουργήσει συνθήκες ρεβανσισμού.
Υδροχόος
Χάνετε τον έλεγχο αφήνοντας τρίτους να ελέγχουν υπογείως ζητήματα που σας απασχολούν. Πολλά θέματα πρέπει να επανεξεταστούν από μηδενική βάση και αυτό δημιουργεί δυσφορία. Κάποιες ειδήσεις όμως, έρχονται να βελτιώσουν τη διάθεση σας. Ίσως χρειαστεί να συνδράμετε , τουλάχιστον ψυχικά, σε άτομο του περιβάλλοντος σας
Ιχθείς
Δώστε βάση στα εργασιακά σας, γιατί σήμερα η επίπληξη είναι πάνω από το κεφάλι σας. Ωραίες οι βόλτες και τα λόγια ευφορίας αλλά η συνέπεια και το έργο σας είναι αυτά, που θα σας κρατήσουν στην επιφάνεια. Αναμένεται συναισθηματική ένταση η οποία ανακύπτει από αναμοχλεύσεις του παρελθόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου