Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 28/11

Γενικό προφίλ
Φιλαράκια μου, καλή μέρα να έχουμε. Η μέρα, είναι ιδανική, μιας και ξεκινά με Σελήνη στο Λιοντάρι σε αντίθεση με Ποσειδώνα, οπότε βγαίνουμε πρωί – πρωί παίρνουμε εφημερίδα με το cd ή dvd της αρεσκείας μας, διαβάζουμε το δελτίο τύπου του ΔΝΤ και αφού έχουμε ναρκώσει το γνωστικό μέρος του εγκεφάλου, η Σελήνη μπουκάρει στην Παρθένο. Θα φορέσουμε το Armani της ματαιοδοξίας μας και θα αρχίσουμε να κριτικάρουμε πολιτική και πολιτικούς, όπως οι γέροι στα καφενεία. Από το απόγευμα, στρώνει αισθητά η κατάσταση, μιας και η Σελήνη έχει προχωρήσει και κάνει ευνοϊκές όψεις με Βόρειο Δεσμό και Πλούτωνα. Συζητήσεις επί συζητήσεων, μπορούν να δώσουν τη λύση που αναζητάτε.

Κριός
Η Σελήνη, εισέρχεται γλυκά – γλυκά στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και σας «κρούει» τον κώδωνα της προετοιμασίας. Εσείς βέβαια με τόσους πλανήτες στον Τοξότη να τριγωνίζουν, μοιάζετε με Σαλονικιά στην Αριστοτέλους, που πίνει καφέ. Και έτσι οι δουλειές μετατίθενται για αργότερα. Στα συναισθηματικά σας, ίσως ακούσετε κάποια παραπονάκια.
Ταύρος
Θα πρέπει σήμερα να κάνετε κινήσεις, με τις οποίες θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω το δυναμικό σας προφίλ. Στις συζητήσεις, ιδιαίτερα το πρωί, καλό θα είναι να κρατάτε …μικρό καλάθι. Από το απόγευμα, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, αρκεί να μην καταπιαστείτε με δραστηριότητες που μπορεί να σας κουράσουν.
Δίδυμοι
Η επικοινωνία σήμερα δεν θα είναι και το δυνατό «σημείο» της ημέρας, μιας και δεν θα είναι εύκολο να κάνετε επαφές. Ίσως είναι καλύτερα να προτιμήσετε, να ...μασάτε παρά να μιλάτε. Προσπαθήστε να επιλύσετε τα όποια λάθη με ηρεμία. Μια υποχώρηση είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση και ας μη φαίνεται με την πρώτη.
Καρκίνος
Η προσπάθεια σας σήμερα, πρέπει να εστιαστεί στους ανθρώπους του περίγυρου σας. Δώστε τους χαρά μέσω της παρουσία σας , της δοτικότητας σας και του χρόνου σας. Κάποιες επισκέψεις, συναντήσεις και τηλεφωνήματα. θα σας δώσουν απροσδόκητη χαρά. Θα πάρετε και θα δώσετε αγάπη και τρυφερότητα.
Λέων
«Δώστε μας τα μέσα και θα σας τελειώσουμε τη δουλειά» είχε πει κάποτε ο Churchill. Εσείς, έχετε τα μέσα αλλά μάλλον είσαστε επαναπαυμένοι. Εδώ χρειάζεται να κάνετε την υπέρβαση και τελικά να δώσετε τη λύση. Στα αισθηματικά, ίσως κάνετε σφαλματάκια λόγω του πληθωρικού χαρακτήρα σας.
Παρθένος
Η Σελήνη, σήμερα, μπαίνει στο ζώδιο σας και αυτό μπορεί να σας κάνει αρκετά πιο δυνατούς και πιο μεθοδικούς. (όχι άλλο Κύριε…). Φυσικά και μπορείτε Κυριακάτικα να κάνετε εργασίες και προετοιμασίες για το πλάνο της εβδομάδας, τι Παρθένοι θα ήσασταν άλλωστε. Μη ξεχνάτε, όμως πως είσαστε και άνθρωποι.
Ζυγός
Ίσως σήμερα σας βγει μια πιο «βαριά» και ρετρό διάθεση, γιατί σε κάθε περίπτωση ή εβδομάδα που περάσατε ήταν κουραστική. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γίνει revitalized και μην τρελαίνεστε. Το χάρισμα της ομορφιάς και της φινέτσας δεν αμαυρώνεται έτσι εύκολα, εξάλλου για αυτό υπάρχουν και οι μάσκες ομορφιάς.
Σκορπιός
Η σημερινή μέρα, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ζητήματα, που σχετίζονται με φιλίες και με άτομα, που αγαπάτε. Είναι λογικό, πως δεν πρέπει να τους απαξιώσετε. Είναι δικοί σας άνθρωποι. Η στήριξη τους ήταν και είναι δεδομένη, για αυτό πράξτε και εσείς τα ανάλογα. Σας αγαπάνε και τους αγαπάτε.
Τοξότης
Σήμερα, ίσως νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια παύση από όλους και από όλα. Αμ δε όμως…. Τώρα ξεκινούν τα όμορφα. Απροσδόκητες συναντήσεις και τηλεφωνήματα έρχονται να σας ...φρικάρουν, μιας και κάποιες απαιτήσεις θα είναι παράλογες. Εσείς, βέβαια δεν μασάτε και πετάτε την κατάλληλη ατάκα.
Αιγόκερως
Τη σημερινή μέρα, η Σελήνη έρχεται να λειτουργήσει σαν παυσίπονο στην (ψυχική) κούραση που έχετε συσσωρεύσει. Ωστόσο, οικογενειακές μαζώξεις, αν και δεν είναι το καλύτερο σας, τελικά θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις αισθηματικές προς άτομα του παρελθόντος.
Υδροχόος
Ζητήματα οικονομικών και διαχείρισης κρίσεων θα σας απασχολήσουν αλλά μη φοβάστε, θα τα καταφέρετε μια χαρά. Σήμερα, οργανώστε τα ζητήματα της εβδομάδας που σας απασχολούν και φροντίστε να κάνετε κάποιες εργασίες με μεθοδικότητα και προσοχή.
Ιχθείς
Η Σελήνη εισέρχεται στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, πράγμα που θα σας αγχώσει σε ζητήματα συνεργασιών. Ίσως, κάνετε κάποιες εργασίες στο πόδι, για να προλάβετε τα χρονοδιαγράμματα. Συνάμα, δεν αποκλείεται να ζήσετε ένα όνειρο και να δείτε τα ...αστέρια της χαράς να πέφτουν στην αγκαλιά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου