Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 15/10

Κριός
Η Παρασκευή έφτασε και εσείς ανυπόμονοι Κριοί αγωνιάτε, να τελειώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ώστε από το απόγευμα και μετά να είστε ελεύθεροι! Προσέχετε λίγο τις μεσημεριανές ώρες, καθότι με τη Σελήνη σε κενό πορείας, ίσως προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναποδιές, που θα ανατρέψουν τα σχέδια σας και θα κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο δύσκολη. Από το απόγευμα, ο δρόμος είναι ορθάνοικτος...

Ταύρος
Μέχρι και το μεσημέρι μπορείτε να χαρείτε τις συζητήσεις και τις επαφές, που σας «ταξιδεύουν» και δίνουν χαρά στη ζωή σας. Από το μεσημέρι και μετά το «ταξίδι» φτάνει στο τέλος του και εσείς ετοιμάζεστε να ξεκουραστείτε. Υπολογίζετε, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο καθώς ,με την Σελήνη να εισέρχεται το απόγευμα στο ζώδιο του Υδροχόου, ανακύπτουν απρόβλεπτες υποχρεώσεις και ευθύνες. Πάει το χουζούρι, πάει και το ...κουτούπωμα. Στις επάλξεις!
Δίδυμοι
Επιτέλους ήρθε η μέρα-η καλύτερα η νύχτα-για να νοιώσετε καλύτερα και να εντρυφήσετε απερίσπαστοι (...) στις γνωστές και διασκεδαστικές σας δραστηριότητες, κουτσομπολιό, ειδησεογραφία, ταξιδάκια, chatting, sporting και εξόδους. Μέχρι το απόγευμα μαζεύετε όλο το χρήμα και ύστερα το ...σκορπάτε στους πέντε ανέμους. Πολλά και ενδιαφέροντα, είναι αυτά με τα οποία θα ασχοληθείτε, εκμεταλλευόμενοι τη ...σωτήρια για εσάς έλευση της Σελήνης στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου.
Καρκίνος
Η Σελήνη από το απόγευμα βάζει το «χεράκι» της, για να ανταμειφθούν οι κόποι οι γκρίνιες και το «ψηστήρι» των προηγούμενων ημερών. Τα θέλετε όλα και τα θέλετε τώρα! Χρήματα, ακίνητα, μπακλαβάδες, γάμους, βαφτίσια και λαγούς με πετραχήλια... Το βιολογικό σας ρολόι κτυπάει ξέφρενα και είστε έτοιμοι να μοιραστείτε ένα ξέφρενο και αχαλίνωτο πάθος με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κι αν κάτι «στραβώσει», μη σκάτε. Θα γυρίσει ο τροχός...
Λέων
Εκκρεμότητες και προβλήματα, που προκύπτουν την τελευταία στιγμή όχι μόνο παρατείνουν το ήδη φορτωμένο εργασιακό σας ωράριο, αλλά με την πάροδο των ωρών το μετατρέπουν σε Friday fever. Από το απόγευμα και μετά το σκηνικό αλλάζει και το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται σε σχέσεις και συνεργασίες. Κι αν παρ’ ελπίδα δεν συγκεντρώσετε τα απαραίτητα χειροκροτήματα είναι μια καλή ευκαιρία να εξαντλήσετε την εκκεντρικότητα σας η να αποταθείτε σε εκείνον τον «περίεργο» θαυμαστή.
Παρθένος
Στην παλέτα των χρωμάτων πέρα από το μαύρο και το γκρι υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις. Μέχρι το μεσημέρι, έχετε το περιθώριο, να τις ...ανακαλύψετε και να δώσετε περισσότερο χρώμα στην προσωπική σας ζωή. Από το απόγευμα, η προσοχή σας επικεντρώνεται σε δουλειές που έχουν μείνει πίσω. Όμως, μην ανησυχείτε από σήμερα, αν θα σας φτάσει το Σαββατοκύριακο να βάλετε πλυντήριο, να σιδερώσετε και να πάτε το αυτοκίνητο για service. Το απροσδόκητο ...καραδοκεί.
Ζυγός
Μετά τα αλλεπάλληλα ...σφυροκοπήματα των προηγούμενων ημερών σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα, μπορείτε επιτέλους να κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Η είσοδος της Σελήνης στον 5ο Ηλιακό σας οίκο τις απογευματινές ώρες σας ανοίγει την όρεξη για «τρελίτσες» στα πλαίσια βέβαια της ...πατροπαράδοτης «ήξεις-αφίξεις» πολιτική σας. Χτένισμα, παρφουμάρισμα, σενιάρισμα κι όπου βγει...
Σκορπιός
Μέχρι και το μεσημέρι, μετακινήσεις, τηλεφωνήματα και διεκπεραιώσεις σας κρατούν σε επιφυλακή, αφού πριν απ’ όλα πρέπει να τσεκάρετε ενδελεχώς πιθανές σκοτεινές προθέσεις και ύποπτα κίνητρα. Από το απόγευμα αφιερώνετε περισσότερο χρόνο σε σας και την οικογένεια σας, προσπαθώντας παράλληλα να διατηρήσετε το ηθικό σας ακμαίο. Ευτυχώς με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, παλιά σας τέχνη κόσκινο... σεξ, σεξ, σεξ.
Τοξότης
Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος και δεν είναι λίγες οι φορές, που αντί να σας απογειώνει, σας ρίχνει στα τάρταρα. Διστάζετε να δεχτείτε ότι είστε πικραμένοι και απομακρυσμένοι από αυτά που, τόσο θέλετε να ζήσετε και αποφασίζετε να ρίξετε στάχτη στα μάτια σας. Πως το κάνετε αυτό , ούτε εσείς το συνειδητοποιείτε, αφού με τη Σελήνη στον Υδροχόο από το απόγευμα, κάθε παράλογη ιδέα φαντάζει φυσιολογική.
Αιγόκερως
Τι και αν η ψυχοσύνθεση σας θα ταίριαζε περισσότερο με αυτές των ανθρώπων στις Σκανδιναβικές χώρες, εσείς είστε master of the Universe και θα τα καταφέρετε και στη ...Μεσόγειο. Σήμερα, το μόνο, που χρειάζεται να κάνετε, είναι κάτι το ασυνήθιστο, το πρωτοποριακό. Για παράδειγμα να βγείτε με φίλους χωρίς να τους πατρονάρετε να κεράσετε χωρίς καμιά υποχρέωση ή να προχωρήσετε σε στιλιστικά ανορθόδοξες επιλογές-αγορές, ...διακινδυνεύοντας την τιμή και την υπόληψη σας.
Υδροχόος
Εσείς Υδροχόοι, που τρέμετε τους περιορισμούς, μπορείτε από το απόγευμα να τους ...απελάσετε-έστω και προσωρινά-και συνάμα να βρεθείτε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Από την άλλη, τα μελλοντικά σας σχέδια είναι πολύ γόνιμα αλλά ίσως όχι τόσο ρεαλιστικά (δε βαριέστε, το πολύ - πολύ στη συνέχεια να τα αλλάξετε...) Το αξιοπερίεργο είναι ότι γίνονται αποδεκτά από ανθρώπους με εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Πάντως, η ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων στη δουλειά σας παραμένει ακόμη έντονη.
Ιχθύες
Τι θέλετε και εσείς; Λίγη παρέα, έναν άνθρωπο να ακουμπήσετε πάνω του και όποτε θέλετε να φύγετε. Μέχρι και το μεσημέρι, θα είναι πιο εύκολο να βρείτε ένα αποκούμπι, έστω και στα ...χαμένα. Από το απόγευμα και μετά το δεκανίκι ...εξαφανίζεται. Ίσως νιώσετε απότομα μόνοι, κάτι που θα σας αποσυντονίσει. Όμως ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις «εσωτερικές» σας υποθέσεις, να πάτε κινηματογράφο η απλά να ...κοιμηθείτε πάνω στο pc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου